Tribuna
Horoscop 23.06.2017
Horoscop 23.06.2017

Berbec
Este posibil să treceţi printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveţi o mare capacitate de comunicare, graţie căreia reuşiţi să puneţi lucrurile la punct.
Taur
Dimineaţă s-ar putea să suferiţi o dezamăgire în dragoste. Vă  sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că sunteţi prea tulburat. Exprimaţi-vă cât mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit!
Gemeni
Traversaţi o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reuşeşte orice. Totuşi, vă sfătuim să vorbiţi clar, pentru a nu lăsa loc de neînţelegeri.
Rac
Dimineaţă aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea şi nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervaţi pe un partener de afaceri sau pe şeful direct. Vă  sfătuim să vă păstraţi calmul.
Leu
Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că riscaţi să nu le puteţi duce la capăt. Limitaţi-vă la strictul necesar! Chiar dacă aveţi multe de rezolvat, vă sfătuim să nu vă încăpăţânaţi.
Fecioară
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor probleme financiare şi sentimentale. Vă  recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi căminului.
Balanţă
Reuşiţi să rezolvaţi problemele sentimentale. Cu puţină tandreţe, puteţi pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveţi motive de satisfacţie. Totuşi, puteţi fi optimist. După-amiază, o rudă mai în vârstă vă dăruieşte o sumă importantă de bani.
Scorpion
Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Vă  recomandăm  să nu exageraţi importanţa problemelor sociale. Nu vă certaţi cu colegii de serviciu!
Săgetător
Nu vă ambitionaţi să rezolvaţi singur problemele casei! S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi serioase, aşa că e mai bine să acceptaţi ajutorul familiei. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi valoroase pentru a clarifica o neînţelegere cu persoana iubită.
Capricorn
S-ar putea să începeţi ziua cu un sentiment de profundă nemulţumire, pentru că nu reuşiţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Încercaţi să vă controlaţi! Cei din jur nu sunt obligaţi să vă suporte ieşirile.
Vărsător
O femeie din anturaj vă poate ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii care nu vă dau pace. Păstraţi-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversaţi este trecătoare!
Peşti
Aveţi tendinţa de a exagera, atât în privinţa relaţiilor sentimentale, cât şi în ceea ce priveşte afacerile. Ar fi bine să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia