Tribuna
Horoscop 23.01.2023
Horoscop 23.01.2023

 

Berbec

Intuiţia vă ajută să rezolvaţi cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu şi şefii vă întelegeţi foarte bine, ba chiar vă susţin. Dupa-amiază, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni care vă propun să plecaţi într-o călătorie. Vă sfătuim să nu promiteţi nimic până nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

 

Taur

Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social şi profesional. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie. Cu acestă ocazie puteţi rezolva şi câteva probleme legate de casă. Spre seară, aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Ascultaţi-vă intuiţia!

 

Gemeni

Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să începeţi noi activităţi în domeniul social. Aveţi o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simtiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Nu luaţi decizii importante în grabă!

 

Rac

Sunteţi foarte optimist şi aveţi o imaginaţie de invidiat. Vă nemulţumeste faptul că nu aveţi fonduri suficiente pentru a începe o afacere. Puneţi-vă inventivitatea la lucru! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală.

 

Leu

Nu vă lăsaţi afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă tineţi de cuvânt. După-amiază, vă simtiţi mai în largul dumneavoastră, mai ales după ce aflaţi că vă vor veni în vizită musafiri dragi.

 

Fecioară

Graţie intuiţiei şi sensibilităţii, puteţi avea succes pe plan profesional şi social. Profitaţi de acest moment favorabil! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevazută, în interes de familie.

 

Balanţă

Zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiţia şi sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Dacă aveţi ocazia să începeţi o nouă activitate, vă recomandăm să nu ezitaţi. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental. Spre seară, sunteţi invitat la prieteni. Nu uitaţi că trebuie să vă mai şi odihniţi!

 

Scorpion

Dimineaţa simtiţi nevoia să faceţi o schimbare în casă. Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă organizaţi mai eficient. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o rudă mai în vârstă!

 

Săgetător

Dimineaţa este posibil să survină evenimente neaşteptate, care va împiedică să vă respectaţi programul. S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să plecaţi dumneavoastră în vizită la rude. Sunteţi ajutat să rezolvaţi o problemă legată de cămin.

 

Capricorn

Dimineaţa vă este imposibil să vă respectaţi programul. Ar fi bine să vă planificaţi treburile importante pentru altă dată. S-ar putea să vă întâlniţi cu un fost coleg şi să vă petreceţi după-amiaza împreună cu el. Vă recomandăm să vă ocupaţi de problemele financiare de care nu aţi avut timp până acum.

 

Vărsător

Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri. Sunteţi dornic să faceţi schimbări în casă şi pe plan financiar. Familia vă poate ajuta, dar trebuie să nu vă gândiţi numai la dumneavoastră. Nu vă puneţi speranţe prea mari în banii pe care trebuie să îi primiţi dintr-o afacere!

 

Peşti

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu şi acasă. Ambiţia şi ideile originale vă ajută să duceţi totul la bun sfârşit. Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA