Tribuna
PNL
Horoscop 23.01.2020
Horoscop 23.01.2020

Berbec

Deşi vei fi înclinat să cauţi com­ panie , să fii mai sociabil şi mai apropiat de partenerul tău, ziua îţi rezervă câteva provocări privind relaţionarea la un nivel profund şi care implică asu­ marea anumitor responsa­ bilităţi.

 

Taur

Serviciul şi relaţiile de la locul de muncă sunt astăzi în centrul atenţiei tale şi te vei strădui ca totul să meargă bine. Totuşi, pot să apară tot felul de impe­ dimente mai ales în relaţiile cu parteneri externi sau în depla­ sările pe care trebuie să le faci în interes de serviciu.

 

Gemeni

Este posibil să experimentezi astăzi alături de persoana iubită situaţii imprevizibile, nu tocmai plăcute şi care te vor tulbura din punct de vedere emoţional. Cel mai probabil acestea se vor re­ feri la subiecte precum pose­ si­ vitate, gelozie sau banii comuni.

 

Rac

Familia şi atmosfera echili­ brată din cămin sunt prioritare astăzi pentru tine, însă vei fi provocat să-ţi clarifici mai bine sentimentele înainte de a cădea pradă discuţiilor despre respon­ sabilitate şi asumarea angaja­ mentelor.

 

Leu

Astăzi vei fi destul de ocupat cu întâlniri, interviuri, negocieri, dar situaţiile neprevăzute apă­ rute în cursul deplasărilor te vor face mai agitat şi mai puţin dis­ pus să găseşti un numitor co­ mun cu cei de la serviciu, deşi îţi displace atmosfera tensionată.

 

Fecioara

Provocările din sfera finan­ ciară îţi vor capta azi atenţia şi vei fi predispus la cheltuieli im­ previzibile, făcute într-o clipă de impulsivitate. Chiar şi cu prie­ tenii vei fi excesiv de indulgent şi de generos riscând tensiuni cu persoana iubită, care te vrea mai calculat şi mai responsabil.

 

Balanţă

Căutarea echilibrului şi a relaţiilor armonioase cu toţi cei din jur, din familie, cu partenerul de cuplu sau cel de afaceri te va prinde într-o cursă incomodă doar de dragul păstrării unui calm aparent. În spate însă, vei fi afectat de tot felul de cuvinte şi de reacţii venite din partea celorlalţi.

 

Scorpion

Emoţiile intense te pot obosi mai uşor astăzi şi ar fi indicat să în­ cerci să te menajezi, să-ţi a­ corzi câteva momente de solitu­ dine în care să-ţi iei inima-n dinţi şi să să-ţi înfrunţi temerile şi anxi­ etăţile pe care le trăieşti în relaţiile tale. .

 

Săgetător

Bunele relaţii pe care le doreşti să le ai cu prietenii sau cu cei din zona socială în care activezi par a se poticni când vine vorba de planul de afaceri sau bunurile aflate în comun. De asemenea, subiecte precum puterea sau cine hotărăşte la final sunt surse de nervozitate şi nemulţumire .

 

Capricorn

Vrei ca imaginea ta în societate să fie una impecabilă, iar relaţiile cu cei din jur să decurgă armo­ nios dar cum eşti provocat să găseşti un echilibru între confort, stabilitate şi necesitatea de a fi stăpân pe viaţa ta, nu va fi tocmai uşor să-ţi controlezi impulsivitatea şi fluctuaţiile emoţionale.

 

Vărsător

Atmosfera degajată şi buna dispoziţie pe care o manifeşti la serviciu şi-n relaţiile cu colegii s-ar putea să te coste având în vedere că vei rămâne cu treburile în urmă. Vrei o zi mai lejeră în care să te ocupi de subiectele care te pasionează.

 

Peşti

Astăzi poţi întâmpina diverse surprize din partea celor cu care eşti implicat într-un demers finan­ ciar şi acestea îţi vor crea o stare tensională pe care vrei totuşi să o aplanezi în ciuda disconfortului evident. Nici cu persoana iubită situaţia nu merge prea lin.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia