FITS 2024
Tribuna
Horoscop 21.11.2023
Horoscop 21.11.2023

 

Berbec

Zi bună, în care totul vă merge din plin. Sunt favorizate activităţile noi şi relaţiile cu partenerii de afaceri. Puteţi investi, pentru că este o perioadă în care puteţi rezolva orice problemă financiară.

 

Taur

Dimineaţa intervin evenimente neprevăzute şi nu vă puteţi respecta programul. Nu vă îngrijoraţi, pentru că schimbările sunt favorabile! Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă ajută să demaraţi o activitate extraprofesională.

 

Gemeni

Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes personal şi comunicării. Optimismul şi ambiţia vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală. Sunteţi activ în societate şi simţiţi că prietenii vă sunt aproape.

 

Rac

Aveţi noroc şi reuşiţi să treceţi peste orice obstacol. Este o zi bună pentru studii aprofundate, examene, lucrări şi proiecte. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie problemelor de familie.

 

Leu

Vă puteţi îmbunătăţi considerabil situaţia financiară. Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri, atât de la serviciu, cât şi de pe urma unei afaceri. Sunt şanse să faceţi o investiţie pe termen lung şi planuri legate de pregătirea profesională a cuiva din familie.

 

Fecioară

Dimineaţa vi se oferă ocazia să demaraţi o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, ca să nu luaţi o hotărâre greşită. Pe plan sentimental, relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Aveţi ocazia să petreceţi împreună o seară romantică.

 

Balanţă

Dacă vă aflaţi în faţa unei dileme cu privire la o mică afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Aveţi ocazia să câştigaţi o sumă importantă. Nu neglijaţi problemele de serviciu, pentru că riscaţi o penalizare! Este recomandabil să fiţi cumpătat la masă.

 

Scorpion

Dimineaţa vă preocupă anumite probleme juridice legate de afaceri. Sunteţi nevoit să alergaţi puţin, dar rezultatele sunt pe măsură. Dacă trebuie să faceţi cheltuieli mari, nu vă faceţi griji! Vă veţi recupera banii în scurt timp şi, oricum, vă ajută o rudă.

 

Săgetător

Astăzi aveţi noroc la examene. Puteţi să luaţi decizii importante, cu bătaie lungă în viitor. Dimineaţa aflaţi că veţi pleca într-o delegaţie. Aveţi răbdare şi păstraţi-vă optimismul! Schimbările care vor urma vă sunt favorabile.

 

Capricorn

Schimbările de la serviciu vă oferă ocazia să vă asumaţi noi responsabilităţi. Şefii şi colegii vă apreciază iniţiativele. Spre seară, s-ar putea să primiţi veşti bune de la o rudă îndepărtată, despre care nu mai ştiaţi nimic de mult timp. Este posibil să fiţi invitat la o nuntă.

 

Vărsător

Vă puteţi ocupa de afaceri şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute mai demult. Sunteţi bine dispus şi aveţi capacitatea să luaţi decizii corecte cu privire la problemele financiare. Este o zi favorabilă comunicării cu partenerul de viaţă şi cu prietenii.

 

Peşti

Sunteţi optimist, ceea ce vă ajută să depăşiţi mai uşor grijile de zi cu zi. După-amiaza faceţi planuri de călătorie împreună cu întreaga familie. Nu vă bazaţi decât pe banii pe care-i aveţi în casă!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica