Tribuna
Horoscop 21.02.2024
Horoscop 21.02.2024

 

Berbec

Ritmul alert de astăzi este de-a dreptul istovitor şi nu ai timp de stat nicio clipă. Ai vrea să ai câteva ore pentru relaxare şi meditaţie asupra aspectelor care nu merg prea bine.

Taur
De la prima or
ă a dimineţii, confuzia pune stăpânire pe tine şi te menţii aşa într-o stare greu de definit. Nu poţi lua decizii prea uşor şi te laşi influenţat de ceea ce au alţii de spus.

Gemeni
Înve
ţi o lecţie serioasă astăzi şi anume că nu totul este alb şi negru. Poate ar fi bine să începi să le vezi şi să dramatizezi mai puţin ceea ce ţi se întâmplă. Nu uita că viaţa are multe de oferit: bune, rele şi dacă nu eşti pregătit să te bucuri pentru cele bune şi să treci peste cele rele, atunci vei trece pe lângă viaţă.

Rac
Persoana iubit
ă observă cu destulă îngrijorare faptul că eşti mai mereu aiurit în ultima vreme şi puţin implicat în treburile casnice. Eşti distant şi preocupat de orice altceva.

Leu
A
ştepţi de multă vreme un moment de glorie în care să îţi fie recunoscute nişte merite în faţa celor de la muncă. Te aşteptai la recompensă şi ea nu vine, ceea ce te cam mâhneşte.

Fecioară
Ai realizat că veniturile tale nu te mai mulţumesc, aşa că te implici într-un proiect despre care nu ai vrea să se afle la job. Poate fi vorba despre o activitate independentă sau despre un al doilea job.

Balanţă
Îţi ajung la urechi nişte informaţii legate de un coleg de la muncă, informaţii ce te dau peste cap şi ai vrea să faci tot ce poţi pentru ca adevărul să iasă la iveală.

Scorpion
Ai mult
ă voinţă când vine vorba despre sarcinile de lucru, dar din păcate nu prea reuşeşti să fii productiv. Lucrezi mai mereu pe ultima sută de metri, ceea ce te oboseşte şi îţi creşte nivelul de stres.

Săgetător
Planurile revoluţionare pe care ţi le-ai făcut, au în prim plan schimbări legate de locuinţă. Fie că este vorba despre o reparaţie pe care o faci sau chiar vânzarea locuinţei pentru a achiziţiona alta, este un moment în care chibzuieşti cu atenţie.

Capricorn
O persoan
ă pare că vrea să îţi fie de mare ajutor şi din acest motiv îţi oferă tot felul de sfaturi. Este bine să le asculţi, dar nu lua totul în serios. Tu nu priveşti toate părţile vorbelor, ci doar cea care te interesează şi anume că toate sfaturile primite te vor ajuta să ieşi din impasul financiar în care te-ai poticnit.

Vărsător
Astăzi a te baza pe intuiţie este destul de periculos pentru că eşti tras într-o reală capcană. Crezi că ştii deja cursul unui eveniment, dar din păcate se dovedeşte că nu ai dreptate. Cei pe care ai încercat să îi determini să nu ia parte la el te vor privi plin de suspiciune.

Peşti
Ca din senin vine o invitaţie în oraş de la o persoană de sex opus care se pare că te-a privit din umbră destul timp. Îţi faci griji cu privire la ţinută şi la discuţiile pe care ar trebui să le abordezi pentru a fi pe placul posibilului viitor partener.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA