Tribuna
Horoscop 20.10.2020
Horoscop 20.10.2020

 

Berbec

Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în toate activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi partenerii de afaceri.

 

Taur

Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineaţa să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie şi de afaceri. Profitaţi de această conjunctură favorabilă!

 

Gemeni

Este o zi destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji. Sunteţi hotărât şi plin de energie, aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor activităţilor.

 

Rac

Dimineaţa sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin, dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord. Stabiliţi-vă clar priorităţile şi v-aţi asigurat succesul! Vă sfătuim să nu vă sustineţi opiniile cu încăpăţânare.

 

Leu

Aveţi şanse de reuşită în orice domeniu, mai ales la examene.

Relaţiile sentimentale merg bine, dar vă recomandăm să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

 

Fecioară

Un prieten vă dă de gândit, sfătuindu-vă să vă temperaţi dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ. Încercaţi să vedeţi şi alte interese decât cele de natură materială! Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.

 

Balanţă

Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă ajută să intraţi în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiţi să promiteţi nimic! Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

 

Scorpion

S-ar putea să începeţi o nouă etapă, mai ales în plan social sau sentimental. Nu este exclus să demaraţi o afacere. Sunteţi comunicativ şi puteţi avea succes în călătorii. Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli.

 

Săgetător

Zi prielnică pentru ieşiri cu prietenii. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor probleme familiale. Vi se conturează un plan de afaceri la care vă gândiţi de multă vreme.

 

Capricorn

Partenerul de viaţă vă impresionează cu un cadou la care nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă simtiţi bine împreună, la o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să vă asculaţi intuiţia, pentru a lua o decizie corectă la serviciu.

 

Vărsător

Colegii de serviciu şi partenerul de viaţă vă apreciază pentru dorinţa de schimbare şi înnoire. Organizaţi-vă cât mai riguros şi nu pierdeţi timpul! Azi aveţi spor în tot ce faceţi. Se pare că nu staţi prea bine cu banii, dar vă descurcaţi.

 

Peşti

Intentionaţi să vă implicaţi mai mult în treburile casei, iar partenerul de viaţă este încântat. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi puteţi să încheiaţi contracte sau să semnaţi documente oficiale. Nu uitaţi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în problemele importante!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA