Tribuna
Horoscop 20.07.2016
Horoscop 20.07.2016

BERBEC  Nicio urgenţă, nimic im­portant, poţi să te relaxezi şi să te odihneşti. Sunt şi veşti bune din familie, de la prieteni. O zi bună cu tine, în care ai, odată mai mult, libertatea de a alege! Ai idei, mai precis o idee. Stelele spun să nu o mai plimbi de colo-colo, să o aplici repede!

TAUR Comunicarea ta, modul tău de exprimare, se amplifică astăzi în profunzime şi nuanţe. Foloseşte această abilitate ca să discuţi, să negociezi unele probleme perso­nale, interesele tale. Nu încurca teh­nologia cu sentimentele. Ex­cesul de tehnică ruinează relaţiile dintre oameni.

GEMENI E momentul să vorbeşti cu sinceritate şi iscusinţă despre pro­blemele tale sentimentale. Nu la psiholog, este inutil, ci cu persoana în cauză! Ori la bal, ori la spital, trebuie să clarifici! Tră­ieşti momente de fior şi râs, o tragi-comedie ionesciană!tă. Nu tot ce este nou este şi mai bun.

RAC Astăzi este posibil să pui la un numitor comun părerile dife­rite din familie, de acasă. Încear­că să ţii cont de interesul fiecă­ruia, să găseşti un domeniu obişnuit preferat de toată lumea! Fii prudent şi precaut, când discuţi, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon!

LEU Eşti sociabil şi zâmbitor ceea ce îţi crează noi oportunităţi în domeniul relaţiilor umane. Trebuie să ai grijă de mediul tău obişnuit, de la muncă, să nu uiţi, sau să rătăceşti, ceva! Nu uita că uneori leii se prind cu capcane cu mâncare de pisică!

FECIOARĂ Treci printr-o perioadă de turbulenţe sentimentale şi recon­strucţie emoţională. Încearcă să nu te enervezi. Nu lăsa nimic la în­tâmplare, încearcă să contro­lezi cât mai mult din ceea ce poţi! Din exterior (al tău şi al familiei) vine un bombardament de informaţii. Aproape toate false.

BALANŢĂ Conjunctura îţi semnalează unele limite, termene, praguri. O problemă, din trecut, te bântuie astăzi. Dar, atmosfera e favo­rabilă, poţi rezolva, în limite coti­diene, ceea ce te interesează! Se apropie nişte termene, stresul este în creşte.

SCORPION Trei cuadraturi îţi pot tulbura simţul realităţii. Cu toate că sunt şi multe aspecte benefice, astăzi e bine să te ocupi doar de lu­cru­rile obişnuite, cotidiene, cu grad redus de dificultate. La serviciu, sau aiurea, ai pe cineva care nu prea te place. Sau un rival.

SĂGETĂTOR Trebuie să-ţi regăseşte-ţi echi­librul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu te lasa impresionat de vremurile sum­bre, vezi de interesul tău şi re­zolvă-ţi problemele tale! Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi, mai ales dacă bănuieşti că este aranjat.

CAPRICORN Aspectele planetelor indică o zi densă, cu situaţii noi, care pot ridica probleme greu de rezolvat. Ai planuri ambiţioase, dar trebuie să ai în vedere că azi trebuie să te descurci singur! Nu forţa şi nu lua hotărîri importante mai ales în ceea ce înseamnă afaceri cu active sau jurisprudenţă.

VĂRSĂTOR Realismul şi îndeplinirea uno­ra dintre obiectivele tale pe ter­men scurt te conduc către o creştere a încrederii în forţele proprii. Orice realizare, cât de mică, te poate face mai optimist!  Ei bine, armonia şi pacea pot rezolva uşor aceasta situaţie.

PEŞTI Nu poţi să-ţi explici de ce astăzi ai o senzaţie de nesiguranţă! O fi oboseala şi căldura, dar şi pre­siunea veştilor rele. Stai liniştit, nu pleca la drum, aşteaptă să treacă, lini?tit, ziua! Atenţie la alergii şi la rudele care îşi doresc binele. Nu se ştie care sunt mai periculoase.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA