Tribuna
Sevis
Horoscop 20.02.2020
Horoscop 20.02.2020

Berbec

Nu sunteţi în formă şi nu vă simtiţi în stare să terminaţi o lucrare importantă. Vă recomandăm să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia.

 

Taur

În prima parte a zilei, o cunoştinţă vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veţi avea de câştigat şi dumneavoastră pe plan financiar.

 

Gemeni

O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor.

 

Rac

Se pare că traversaţi o perioadă în care lipsa banilor vă nelinişteşte. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă. Colegii şi şefii vă înţeleg şi vă ajută.

 

Leu

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi o decizie astăzi, pentru că riscaţi să nu fie cea mai bună. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine.

 

Fecioară

Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict, pentru că veţi fi nevoit să-l schimbaţi de câteva ori pe parcursul zilei. Faceţi mai multe drumuri scurte în interesul familiei.

 

Balanţă

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi cam confuz. Vă sfătuim să lăsaţi afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgente, altfel riscaţi să luaţi decizii greşite, cu consecinţe grave.

 

Scorpion

În prima parte a zilei nu vă reuşeşte mai nimic şi simtiţi că vă irosiţi energia. Prietenii şi familia vă înţeleg şi vă ajută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

 

Săgetător

Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. În cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie.

 

Capricorn

Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii!

 

Vărsător

Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cât şi sentimental. Nervozitatea pe care o resimtiţi se datorează oboselii acumulate.

 

Peşti

Sunteţi cam confuz şi s-ar putea să nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiţia nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia