Continental
Tribuna
Horoscop 19.06.2019
Horoscop 19.06.2019

BERBEC  

O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate.

 

TAUR   Astăzi ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reuşi să le faci pe toate, dar oricum, eşti aproape de o soluţie pentru o problema presantă, în care ai nevoie de ceva bani.

 

GEMENI  Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect.

 

RAC  Transformă îndărătnicia ta zodiacală în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos.

 

LEU Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo  -  poate este vorba de o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează.

 

FECIOARĂ   Evită divagaţiile şi compara­ţiile care nu fac decât să te încurce. Transformări în bine, la serviciu şi acasă.  Atenţie mărită la sfârşitul zilei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza oboselii!

 

BALANŢĂ  Câştiguri mici dar suficiente - împărţite cu membrii familiei sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avânt. Profită şi realizează ceva material, finalizează un proiect.

 

SCORPION Succese aproape neaşteptate în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Poate este vorba de recunoaşterea unor eforturi trecute.

 

SĂGETĂTOR O serie de evenimente te vor obliga la o analiză  aprofun­dată. Noi evenimente sau propuneri vor face perioadă interesantă. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă  face să nu obţi rezultatul dorit.

 

CAPRICORN  Dragostea este bine aspectată. Schimbări în bine, la serviciu, acasă, în dragoste. O veste, în a doua parte a intervalului, îţi  face mare plăcere. 

 

VĂRSĂTOR  Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Se apropie un examen, un termen, un prag, şi vei avea nevoie de toate resursele tale. Te simţi mai tot timpul obosit şi stresat.

 

PEŞTI  Lucruri aproape fără im­portanţă, detalii cotidiene îţi vor arăta că eşti un norocos şi un răsfăţat al cursei vieţii. Totuşi, e un mare haos pe cerul horoscopului tău. Ai nevoia imperioasă să fii în armonie cu ceilalţi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia