FITS 2024
Tribuna
Horoscop 18 martie

Berbec
Se pare că aveţi dificultăţi materiale, dar aveţi un randament excelent în activităţile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar şi relaţiilor de prietenie. După-amiaza ar fi bine să vă ocupaţi de problemele tinerilor din familie. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Taur
Aveţi multe probleme de rezolvat şi ar fi bine să vă organizaţi cât mai riguros, ca să nu vă consumaţi energia inutil. Deşi sunteţi o fire practică şi astăzi aveţi un randament bun, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul care vi se oferă. În partea a doua a zilei, primiţi o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă.
 
Gemeni
Sunteţi încrezător în forţele proprii şi plin de energie. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan intelectual şi social. Relaţiile sentimentale decurg excelent. Vă sfătuim, însă, să acordaţi mai multă atenţie celor vârstnici din familie.

Rac
Vă simţiţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

Leu
Puneţi suflet în tot ce faceţi şi sunteţi hotărât să terminaţi tot ce aţi început. Sunt favorizate câştigurile financiare şi puteţi să vă afirmaţi în societate. În relaţiile cu partenerul de viaţă aveţi parte de armonie şi bună înţelegere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.
 
Fecioară
În prima parte a zilei vă simtiţi în stare să mutaţi munţii din loc. Nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, daca vreţi să nu aveţi surprize neplăcute! După-amiaza s-ar putea să primiţi musafiri sau să fiţi invitat la rude. Chiar dacă sunteţi entuziast, lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească!

Balanţă
Sunteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi în societate. Situaţia financiară nu vă satisface, dar vă veţi redresa curând. Seara mergeţi la o petrecere unde sunteţi în centrul atenţiei. Evitaţi glumele riscante!
 
Scorpion
Inventivitatea de care daţi dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile în privinţa unei noi investiţii se vor concretiza în scurt timp şi vă vor aduce beneficii substanţiale. Preocupat de afaceri, aveţi tendinţa să neglijaţi problemele partenerului de viaţă.

Săgetător
Aveţi succes în activităţile comerciale şi sunt favorizate investiţiile pentru cămin. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un membru mai în vârstă al familiei, care nu este de acord cu ideile dumneavoastră.

Capricorn
S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăţi, reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine şi să rezolvaţi toate problemele. Este posibil ca relaţiile sentimentale să fie tensionate în prima parte a zilei, din cauza schimbării programului.

Vărsător
Sunteţi plin de energie şi ideile dumneavoastră sunt apreciate de anturaj. Dacă sunteţi invitat într-o excursie, profitaţi de ocazie! Chiar dacă trebuie să cheltuiţi mai mult decât aveaţi de gând, meritaţi să vă relaxaţi.

Peşti
Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea rode, o dată cu finalizarea cu succes a unei activităţi importante. Relaţiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei. Nu este cazul să vă îngrijorati: o rudă vă ajută să treceţi cu uşurinţă peste acest moment. Acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor casnice!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica