Continental
Tribuna
Horoscop 17.07.2019
Horoscop 17.07.2019

Berbec

În cursul dimineţii luaţi o hotărâre, în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate şi ar fi bine să acceptaţi fără nicio ezitare.

 

Taur

Sunteţi anunţat că mâine veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist: călătoria vă determină schimbări benefice în relaţiile sentimentale.

 

Gemeni

Puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare.

 

Rac

Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic.

 

Leu

Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere, însoţit de un câştig substanţial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă.

 

Fecioară

Sunt favorizate relaţiile de colaborare. Toate activităţile începute azi au mari şanse de reuşită. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei.

 

Balanţă

Au loc schimbări benefice în viaţa dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât şi social. Metodele pe care le aplicaţi, deşi nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniţi obiectivele.

 

Scorpion

Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă.

 

Săgetător

Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici nu forţaţi nota! După-amiaza plecaţi într-o deplasare neplanificată.

 

Capricorn

După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale. Ideile dumneavoastră ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă.

 

Vărsător

În prima parte a zilei vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în afara localităţii.

 

Peşti

Începeţi să vă redresaţi financiar. Se pare că primiţi o primă, că recompensa pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moştenire neaşteptată. Astăzi sunt favorizate investiţiile pe termen lung.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia