Tribuna
Sevis
Horoscop 17.05.2018
Horoscop 17.05.2018

Berbec

Intenţionaţi să demaraţi o afacere. Puteţi fi optimist: aveţi şanse să găsiţi modalitatea optimă şi să obţineţi sprijin financiar. Cu sănătatea staţi bine, dar vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei.

 

Taur

Se anunţă o zi de neuitat, cel puţin pe plan sentimental. S-ar putea chiar să luaţi decizia de a vă căsători. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji. Vă ajută o rudă cu mai multă experienţă.

 

Gemeni

Dimineaţa s-ar putea să aveţi dificultăţi financiare, dar reuşiţi să le depăşiţi destul de uşor. Este o zi favorabilă activităţilor artistice. Talentul, creativitatea şi originalitatea vă sigură succesul în societate.

 

Rac

Aveţi norocul să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, cu experienţă în afaceri, care este dispusă să vă înveţe câte ceva. S-ar putea ca această întâlnire să vă stimuleze să faceţi planuri îndrăzneţe.

 

Leu

Zi obositoare, cu multă alergătură - dar veţi vedea că a meritat efortul. Se pare că vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, ce poate reprezenta un mare pas în carieră. Partenerul de viaţă vă încurajează.

 

Fecioară

Vă ambiţionaţi să terminaţi o lucrare în casă, începută mai demult. O rudă vă ajută cu bani, dar vrea să-şi impună ideile. Evitaţi cearta, pentru că riscaţi să rupeţi relaţiile! În general, ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

 

Balanţă

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă legată de cămin. Puteţi să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. O femeie mai în vârstă din familie se opune planurilor dumneavoastră, dar vă sfătuim să nu vă lăsaţi influenţat.

 

Scorpion

Aveţi o zi bună pe plan profesional şi în viaţa particulară. Dimineaţa, sunteţi plin de energie şi reuşiţi să-i mobilizaţi pe cei din jur. Partenerul de viaţă vă susţine.

 

Săgetător

Găsiţi soluţii originale pentru problemele de la locul de muncă, dar să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor! După-amiaza s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă tot felul de reproşuri.

 

Capricorn

Începeţi o activitate în care veţi avea succes şi de pe urma căreia veţi câştiga bine. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul unui prieten, ca să treceţi cu bine peste toate obstacolele.

 

Vărsător

Aveţi idei originale, care vă ajută să obţineţi câştiguri suplimentare. Un fost coleg vă propune să colaboraţi într-o afacere sau vă oferă un nou loc de muncă.

 

Peşti

Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asocieri şi investiţii. Pe plan sentimental, puteţi să faceţi proiecte de viitor. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, vă recomandăm să respectaţi părerile celorlalţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia