Tribuna
Horoscop 17.03.2020
Horoscop 17.03.2020

Berbec

Dacă doriţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Astăzi şansa nu vă surâde. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă. Nervozitatea vă poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să tineţi cont de sfaturile celor apropiaţi.

 

Taur

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să vă daţi seama. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale.

 

Gemeni

Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, ca să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simţ critic mai pronunţat ca de obicei, care vă poate afecta relaţiile parteneriale. Vă sfatuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu prietenii.

 

Rac

Se pare că sunteţi nervos din cauza unor mici probleme financiare. Vă recomandam să vă păstraţi cumpătul în tot ce faceţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. În caz contrar, riscaţi să intraţi în conflict cu legea.

 

Leu

Dimineaţa, o rudă din altă localitate vă dă o veste care vă indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă. Dacă vă urcaţi la volan, vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie. Există riscul să plătiţi o amendă.

 

Fecioară

Dimineaţa primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vină în vizită. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Tineţi cont de sfaturile celor apropiati!

 

Balanţă

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu vă asumaţi riscuri! Şansele de reuşită sunt minime. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

 

Scorpion

Dimineaţa s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociaţi cu el într-o afacere promiţătoare. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri în grabă.

 

Săgetător

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi, în general, să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Lipsa banilor vă indispune. Nu vă îngrijorati! În curând veţi primi o sumă consistentă de la o rudă.

 

Capricorn

Dimineaţa sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi buna dispozitie cu starea dumneavoastră de nervozitate. Nu încercaţi nicio speculaţie! Astăzi nu aveţi şanse să câştigaţi bani nemunciţi.

 

Vărsător

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile. Păstraţi-vă calmul! Altfel riscaţi să declanşaţi o ceartă de proporţii.

 

Peşti

Se pare că sunteţi nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeţi răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveţi nevoie. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Astăzi nu prea aveţi şanse să ieşiţi în câştig. Vă sfătuim să vă abtineţi de la speculaţii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia