Tribuna
Horoscop 17.01.2023
Horoscop 17.01.2023

 

Berbec

S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită. Evitaţi cu orice preţ o ceartă cu partenerul de viaţă!

 

Taur

Şefii vă reproşează că nu acordaţi destulă atenţie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu vă descurajaţi! Cu răbdare şi tact, puteţi trece cu bine peste toate dificultăţile.

 

Gemeni

Dimineaţa este posibil să apară evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme.

 

Rac

Nu este exclus să pierdeţi o afacere avantajoasă pentru că întârziaţi la o întâlnire importantă. Nu vă enervaţi! Sunteţi predispus la accidente vasculare. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult.

 

Leu

Dimineaţa este posibil să primiţi o veste neplăcută de la o rudă apropiată şi să vă schimbaţi compet programul zilei. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Nu ezitaţi să apelaţi la prieteni!

 

Fecioară

Un eşec în afaceri vă face să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă revărsaţi nervii acasă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Spre seară, vă mai liniştiţi la o întâlnire cu prietenii.

 

Balanţă

S-ar putea să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi cu el. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să analizaţi împreună toate problemele, pentru că altfel riscaţi să rupeţi relaţiile. Spre seară, primiţi vizita unui prieten de familie care vă ajută să treceţi cu bine peste aceste momente.

 

Scorpion

Vă sfătuim să amânaţi plecarea într-o călătorie. Este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflaţi că o rudă a avut un accident şi să faceţi câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viaţă.

 

Săgetător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiaza s-ar putea să primiţi o importantă sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, referitoare la destinaţia banilor.

 

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

 

Vărsător

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplacută. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.

 

Peşti

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA