Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Începeţi ziua cu o stare accentuată de oboseală şi de confuzie. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că este posibil să nu găsiţi cele mai bune soluţii. Ar fi bine să evitaţi activităţile care vă solicită intens.

Taur
Dimineaţa intraţi în posesia unei importante sume de bani, care vă îmbunătăţeşte considerabil situaţia financiară. Poate fi vorba despre un împrumut solicitat de curând sau despre o primă. Vă recomandăm să nu faceţi planuri de viitor şi nici investiţii. Fiţi foarte atent la cheltuieli! Seara este posibil să plecaţi într-o călătorie împreună cu persoana iubită.
 
Gemeni
Dimineaţa, intuiţia şi imaginaţia vă ajută să vă afirmaţi în plan profesional şi în societate. Vă recomandăm să speculaţi ocaziile care vi se oferă, dar să nu fortaţi norocul! S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută.

Rac
Aveţi succes în domeniul artistic. Membrii mai tineri ai familiei sunt încântaţi de investiţiile pe care intentionaţi să le faceţi pentru cămin. Vă recomandăm să nu neglijaţi părerile unei rude mai în vârstă, pentru că puteţi economisi o sumă importantă. Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă.

Leu
Aveţi un bun randament pe plan intelectual sau artistic şi aveţi şansa să străluciţi în societate. Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, interesată să vă sprijine creativitatea. Spre seară, s-ar putea să vă bulverseze o veste de la un prieten.
 
Fecioară
Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile şi sunteţi convins că puteţi depăşi orice obstacol. Aveţi ocazia să vă afirmaţi talentul artistic în societate. Încercaţi să fiţi mai realist! Aveţi o imaginaţie bogată, care vă poate juca feste urâte, dacă nu sunteţi atent.

Balanţă
Inclinaţiile artistice şi preocupările din acest domeniu ar putea să vă îndepărteze de prieteni. Rezultatele bune vă încurajează să continuaţi în aceeaşi direcţie. După-amiaza puteţi să rezolvaţi o problemă de afaceri.

Scorpion
Este o zi bună pentru arte, comunicare şi călătorii în interes sentimental. Intuiţia şi optimismul vă ajută să treceţi mai uşor peste o problemă financiară. După-amiaza sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental.

Săgetător
Dimineaţa aveţi prilejul să începeţi o activitate pe plan artistic, într-un cadru organizat. Este o zi bună pentru a da viaţă speranţelor şi viselor, mai ales că imaginaţia vă ajută din plin. Vă recomandăm să nu începeţi prea multe treburi deodată, întrucât riscaţi să încurcaţi lucrurile.

Capricorn
Şefii şi colegii vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru. Starea de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită. Unele persoane din anturaj speră să le daţi o mână de ajutor.

Vărsător
Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi nerealist. Cei din jur nu vă înţeleg corect. Vă recomandăm să nu fiţi prea insistent, pentru că puteţi isca un conflict. Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri. Evitaţi speculaţiile, oricât de mare ar fi tentaţia!

Peşti
Lipsa simţului practic şi starea de confuzie vă afectează activitatea profesională. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia spre problemele importante!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia