Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp.

Taur
S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Aveţi şanse să finalizaţi o lucrare în care aţi investit mulţi bani.

Gemeni
Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luaţi o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Seara sunteţi invitat la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

Rac
Primiţi un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental.

Leu
Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea.

Fecioară
Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteţi remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile prietenilor.

Balanţă
Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoana iubită. O ieşire împreună cu partenerul de viaţă v-ar ajuta să vă deconectaţi de la problemele cotidiene şi v-ar apropia mai mult de persoana iubită.

Scorpion
Sunteţi în formă şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Puteţi să va ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor şi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Săgetător
Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

Capricorn
În cursul dimineţii, luaţi o decizie în urma cpreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere.

Vărsător
Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

Peşti
Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia