FITS 2022
Tribuna
Horoscop
Horoscop

BERBEC  Dacă astăzi nu te simţi energic, motivat, în formă, este pentru că ai refuzat ajutorul oferit. Acum e prea târziu, eşti prea obosit şi nu ai mai ai chef de vorbe, discuţii, de socializare!
TAUR   Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Deci, poţi să speri, astăzi, în rezolvarea favorabilă a problemelor tale imediate, fie profesionale, fie sentimentale.
GEMENI  În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. Profită de bunăvoinţa stelelor şi avansează pe drumul intereselor tale
RAC    O zi favorabilă contactelor sociale, întâlnirilor sentimentale. Cu toate că oboseala şi efluviile de primăvară te cam deranjează, mai ai suficientă energie, pentru că eşti foarte motivat.
LEU  O zi în care primeşti unele veşti discutabile. Sau pur şi simplu, eşti cu coada între picioare, ca marile feline care au ratat prada. Stai şi uită-te în jur, trebuie să ocheşti o victimă!
FECIOARĂ   Îţi e greu să faci compromisuri. Azi trebuie, însă, să te feliciţi că ai căzut la pace! Nu ai timp de pierdut cu vanităţi şi victorii virtuale. Trebuie să fii eficient, pragmatic, realist.
BALANŢĂ   „Murder, she wrote!” Astăzi pui diagnostice, cu multă precizie. Aici, un prost, colo un beţiv, dar apare şi cineva interesant! Nu pierde timpul, vezi cât îi face pielea. Ca om, nu ca bani!
SCORPION  Eşti sfătuit de stele să laşi relaţiile nesincere şi lucrurile neserioase, frivole. Îţi consumă prea mult timp, timp pe care nu-l ai. Ori, după cum probabil că ştii, timpul înseamnă bani!
SĂGETĂTOR   Nu prea intri în ritm astăzi, eşti obosit şi primăvara te ia cu astenie! Dacă mai te laşi folosit trebuie să ştii că lucrurile uzate sunt aruncate la gunoi, mai devreme sau mai târziu!
CAPRICORN    Azi ai ocazia să demonstrezi că buna ta credinţă este constantă, legitimă şi apreciată de anturaj. Personal, se deschid nişte căi noi, constructive, direcţii care îţi atrag imediat atenţia!
VĂRSĂTOR   Atenţie la unul dintre păcatele tale, vanitatea, astăzi eşti vulnerabil la linguşeală. Şi iei de bun ce spune primul venit! Mai multă prudenţă, mai multă capacitate de discernământ!
PEŞTI  O zi ceva mai liniştită, cu Luna care te avantajează. Ai intuiţie, dar nu ai energie, aşa că mai bine planifică, programează, decât să te epuizezi cu o activitate densă şi drumuri păguboase.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA