Tribuna
Sevis
Horoscop 16.06.2021
Horoscop 16.06.2021

Berbec

Dimineaţa vă treziţi obosit şi nervos. Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea, pentru că riscaţi să declansaţi un conflict! Vă sfătuim să nu faceţi vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă.

 

Taur

Dimineaţa sunteţi irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să reduceţi programul de muncă. În ritmul acesta, riscaţi să vă îmbolnăviţi.

 

Gemeni

Plecaţi într-o călătorie foarte importantă, care vă poate aduce câştiguri serioase. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul la o persoană mai în vârstă.

 

Rac

Aveţi mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reusiţi să faceţi rost de bani. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

 

Leu

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare şi sunteţi neinspirat. S-ar putea să deveniţi agitat şi nervos. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile.

 

Fecioară

Este posibil să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispozitie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

 

Balanţă

Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic! Fiţi atent pe ce daţi banii! S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi.

 

Scorpion

Este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceasta vă indispune şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Plecaţi într-o călătorie neprevăzută.

 

Săgetător

Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Nu călătoriţi cu maşina! Sunteţi predispus la accidente. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

 

Capricorn

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros. La nevoie, nu ezitaţi să cereţi ajutor celor din familie!

 

Vărsător

Vă recomandăm să fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă supra-solicitaţi! Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile.

 

Peşti

La serviciu, sunteţi indispus în urma unei discuţii cu şeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea. Eforturile pe care intenţionaţi să le faceţi sporesc riscul de accidente cerebrale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia