Continental
Tribuna
Horoscop 16.02.2018
Horoscop 16.02.2018

Berbec

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în plan sentimental. S-ar putea să fiţi nemulţumit de situaţia financiară, dar nu se întrevăd motive serioase de îngrijorare.

 

Taur

La locul de muncă sau în afaceri se întrevede o zi agitată cu numeroase probleme de rezolvat. Hotărârea şi autodisciplina vă ajută să realizaţi tot ce v-aţi propus.

 

Gemeni

Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă şi pentru a vă asuma noi responsabilităţi la locul de muncă sau în afaceri. Puteţi avea succes în activităţi intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate.

 

Rac

În prima parte a zilei vă simţiţi în formă şi aveţi posibilitatea să demaraţi o afacere împreună cu o persoană apropiată. Vă sfătuim să acceptaţi sfaturile unei femei şi ajutorul partenerului de viaţă.

 

Leu

Este posibil să încasaţi o sumă importantă la locul de muncă sau de pe urma unei afaceri. Puteţi să vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes personal sau pentru o investiţie pe termen lung.

 

Fecioară

Este posibil să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă cu ajutorul unei rude apropiate. Astăzi, este recomandat să evitaţi speculaţiile financiare. La locul de muncă aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă delicată.

 

Balanţă

Se pare că sunteţi în formă şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit o activitate importantă începută cu câteva zile în urmă. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să acordaţi mai multă atenţie familiei şi relaţiei cu partenerul de viaţă.

 

Scorpion

Se pare că sunteţi în formă şi plini de energie şi sunteţi capabil să rezolvaţi cu uşurinţă tot ce v-aţi propus pentru azi. Puteţi avea realizări importante în activitate profesională şi în relaţiile parteneriale.

 

Săgetător

Sunt şanse să vă faceţi remarcat la locul de muncă sau în afaceri, dar cu riscul să atrageţi invidia unor colegi sau parteneri. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi influenţat de bârfe şi zvonuri.

 

Capricorn

Se pare că sunteţi în formă atât fizic cât şi mental. Aveţi şanse să rezolvaţi tot ce v-aţi propus pentru azi, dar vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort.

 

Vărsător

Este o zi favorabilă activităţilor profesionale sau afacerilor şi aveţi şanse să vă faceţi remarcat în societate. În prima parte a zilei, este posibil să încheiaţi un contract avantajos.

 

Peşti

La locul de muncă sau în afaceri, vă puteţi aştepta la aprecieri din partea superiorilor sau a partenerilor, dar nu este exclus să provocaţi invidia unei persoane apropiate. Vă recomandăm să fiţi prudent.

 

Sursa: www.eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia