Tribuna
Fabrica Sevis
Horoscop
Horoscop

Berbec
Tu eşti foarte apreciat de prieteni şi de cei din anturaj pentru originalitate, nonconformism şi pentru modul excentric în care te manifeşti. Dai dovadă de spontaneitate, eşti jovial, glumeţ şi îi poţi binedispune şi pe cei din jurul tău. Unele planuri de călătorie s-ar putea concretiza şi ai putea pleca într-o binemeritată vacanţă. Ţine cont şi de dorinţele persoanei iubite sau ale copiilor.

Taur
Ziua de astăzi se anunţă destul de tensionată la serviciu. Temperează-ţi tendinţa spre critică şi conflict pentru a nu întâmpina dificultăţi în relaţiile cu colegii de muncă sau cu subordonaţii. Te poţi încărca cu multe sarcini, din dorinţa de a face totul perfect şi îţi poţi asuma prea multe responsabilităţi. Încearcă să fii mai maleabil şi să te integrezi în echipa din care faci parte.

Gemeni
Tu, astăzi, ai talentul de a face lucrul potrivit, la momentul potrivit. Cu toate acestea, eşti destul de rezervat şi acţionezi cu paşi mici dar siguri. În relaţia cu persoana iubită sau cu copiii, ai putea manifesta răceală şi reţinere. Ascultă-ţi inima, fii mai încrezător în tine, renunţă la suspiciune şi control căci ai puterea de a îndeplini ce ti-ai propus.

Rac
În ce te priveşte, astăzi eşti încercat în zona relaţiilor. Poţi avea tendinţa de a fi rece, calculat, autoritar şi poţi lua totul prea în serios. Pot apărea unele discuţii încordate cu cineva din casă sau poate chiar cu părinţii din pricina unor demersuri oficiale sau chiar legale în care eşti implicat şi care nu par să îţi fie tocmai favorabile. Respiră şi nu lua lucrurile personal.

Leu
Dacă aveai planuri de călătorie este posibil să le mai amâni puţin pentru a finaliza unele proiecte în care eşti implicat sau pentru că nu ştii ce destinaţie să alegi. Comunicarea nu pare prea strălucită astăzi şi poţi lăsa impresia unei persoane superficiale. Fă-ţi timp să te relaxezi, nu îţi mai sacrifică micile plăceri ale vieţii, zâmbeşte larg şi joacă-te.

Fecioara
Tu îţi faci griji pentru ziua de mâine, faci calcule peste calcule şi nu mai ştii cum să îţi împarţi bugetul. Raţiunea îţi poate transmite mesajul că nu ai suficient. Ai încredere în tine că poţi atrage resursele necesare. Ai încredere şi în Dumnezeu, renunţă la teama că nu ai suficient, bucură-te de cine eşti şi caută ce ai putea face în rezonanţă cu inima ta.

Balanţa
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu eşti predispus la sensibilitate, emotivitate şi timiditate. Îţi poate fi dificil să îţi exteriorizezi trăirile şi poţi prefera o mască de taciturn, retras în casă şi necomunicativ. Nu prea te avânţi să îţi asumi responsabilităţi de teamă să nu dai greş. Deschide-ţi inima pentru a evita răbufnirile emoţionale când simţi că s-a umplut paharul.

Scorpion
Ziua de astăzi îţi poate activa unele frici legate de singurătate sau de probleme de sănătate legate de oase sau de articulaţii. Dispui de o intuiţie foarte bună şi poţi atrage situaţii prin care să îţi manifeşti compasiunea. Cariera îşi cere şi ea drepturile şi este nevoie să te înarmezi cu mult calm şi răbdare pe care să le consumi în relaţia cu superiorii ierarhici.

Săgetător
Tu manifeşti un spirit studios şi eşti înclinat spre cercetarea problemelor vieţii. Probabil simţi că egoul tău a fost destul de zdruncinat în ultima perioadă şi eşti pe cale să accesezi şi să valorifici noi resurse interioare. Dacă opui rezistenţă şi îţi este greu să renunţi la vechile tipare mentale, aminteşte-ţi că te-ai născut să fii liber şi că potenţialul tău este nelimitat.

Capricorn
Atitudinea ta faţă de relaţii probabil simţi că a suferit transformări esenţiale. Ca urmare a acestora, la serviciu eşti foarte amabil şi ai excelente raporturi cu colegii şi cu subordonaţii. Manifeşti o fire visătoare, romantică şi nu este o zi foarte bună pentru investiţii sau cumpărături întrucât îţi poate fi dificil să echilibrezi dorinţele inimii cu raţiunea pură.

Vărsător
Tu astăzi te proiectezi în ochii lumii ca fiind cald, generos, sociabil şi foarte prietenos. Eşti foarte creativ, deschis, jucăuş şi extrem de drăgăstos cu partenerul de viaţă şi cu copiii. Ca şi răspuns, eşti foarte apreciat şi poţi avea parte de unele surprize plăcute din partea celor dragi. Ai chef de distracţie şi ai putea pune la cale o petrecere în familie.

Peşti
Astăzi eşti foarte preocupat de problemele celor din jur, în special cele care ţin de sănătate şi de igienă. Nu ai stare şi munca pare să fie motorul vieţii tale. Nu este exclus să începi o curăţenie generală acasă. Eşti foarte altruist şi te pui cu dragă inimă în slujba celor nevoiaşi. Ai putea presta cu dedicare şi succes o activitate caritabilă, poate chiar la un azil.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia