Tribuna
Fabrica Sevis
Horoscop
Horoscop

Berbec
Chiar dacă începi ziua uşor iritat, este totuşi important să gestionezi eficient relaţiile parteneriale în încercarea de a găsi un numitor comun. Sub masca diplomaţiei poţi pune la cale în cele mai mici detalii jocuri de putere foarte bine regizate.

Taur
S-ar putea să ajungi în situaţia în care partenerul să îţi ceară un angajament ferm în privinţa relaţiei voastre şi să decizi dacă îţi asumi responsabilităţile unei vieţi în doi. Totuşi, fii atent că planurile de viitor pe care ţi le faci să fie cât de cât realiste.

Gemeni
Astăzi, cuprins de o dispoziţie generoasă şi dornic de a cădea în final la pace, poţi trece mai uşor peste posibilele tensiuni matinale în relaţia cu persoana iubită sau cu propriii copii. La serviciu însă, nu pare să existe strateg mai abil şi mai calculat ca tine.

Rac
Familia îţi captează o bună parte din atenţie fiind preocupat intens astăzi de a trasa câteva angajamente clare în relaţia cu copii dar şi cu partenerul de viaţă. Nu încerca să-i mulţumeşti pe toţi cu orice preţ.

Leu
Deşi bine intenţionat şi împăciuitor, astăzi te poţi simţi oarecum nedreptăţit în relaţia cu cei de la serviciu, frecvent fiind de vină hipersensibilitatea ta emoţională şi de aceea nu e cazul să o iei la modul personal.
Fecioară
E posibil să vrei să întorci binele pe care ţi l-a făcut cineva, însă ţine cont şi de bugetul familiei, mai ales dacă nu doreşti tensiuni cu cei dragi în prima parte a zilei. Relaţia cu aceştia nu e atât de roz pe cât pare.
Balanţă
Cu Luna aflată în propriul semn, starea ta emoţională este destul de fluctuantă, de aceea ar fi indicat să gestionezi cu calm relaţiile cu cei din familie, fără să pui la suflet orice neînţelegere.
Scorpion
Concentrat la maxim să ai totul sub control, poţi ajunge să-ţi conştientizezi limitele dar şi forţa interioară. Iar astăzi, ai putea resimţi din plin efortul depus şi oboseala acumulată, fiind mai puţin dispus să-ţi pierzi energia cu prea multe activităţi sociale.
Săgetător
Aparent mai relaxat, astăzi preferi compania reconfortantă a unor grupuri de oameni cu care împărtăşeşti aceleaşi idealuri. Totuşi, deşi ţinute departe de ochii lumii, planurile tale de reorganizare a surselor de venit te preocupă, desfăşurându-se metodic şi bine calculat.
Capricorn
Activ, implicat social dar şi echitabil când vine vorba de afaceri, astăzi te faci uşor remarcat, însă poate nu atât de înţeles pe cât ai dori. Eşti de neclintit în urmărirea planurilor tale de viitor şi poate n-ar strica să spui clar pe cine te bazezi.
Vărsător
Deşi astăzi îţi propui o atmosferă degajată şi schimburi intelectuale constructive, nu toţi par să te susţină şi de aceea n-ar strica să reflectezi în linişte la ceea ce ai de făcut pe viitor.
Peşti
Astăzi, ai tendinţa de a te preocupa prea mult de subiecte ce implică atât sectorul afectiv cât şi anumite aşteptări nu tocmai corelate cu realitatea. Nici atitudinea binevoitoare a unei persoane influenţe nu este tocmai ceea ce pare, cu atât mai puţin o relaţie cu vreun superior.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia