Tribuna
Sevis
Horoscop
Horoscop

Berbec
O situaie de la locul de muncă o ia razna şi din păcate vei fi afectat în mod direct. Nu ai argumente sau dovezi pentru a scăpa de vina ce i se atribuie, deci eşti nevoit să supori toate consecinele nefaste ale situaiei. Oricum ar fi adevărul va ieşi la iveală mai repede decât i-ai imaginat şi totul reintră pe făgaş normal.
Horoscop Taur
Oriunde apari astăzi, apare şi starea de bine pentru că eşti plin de energie pozitivă. Vezi dincolo de probleme şi le oferi celor din jur o perspectivă nouă de aceea muli te iau drept model. Spre seară ai parte de o confruntare cu o persoană care părea până mai ieri prietenoasă, dar azi te judecă aspru.
Horoscop Gemeni
Eşti forat de împrejurări să faci unele activităi care nu îi aduc niciun fel de mulumire. Este vizibil că faci mari eforturi şi că te extenuezi psihic şi chiar fizic, însă nu prea ai ce face, cuvântul superiorilor nu poate fi luat în derâdere. Ia în calcul o aliană de moment cu un coleg de birou ce pare în formă maximă.
Horoscop Rac
Când eşti în centrul ateniei te simi în elementul tău, însă atenia exagerată pe care o persoană i-o oferă începe să te deranjeze. Devine ca o umbră a ta care este peste tot şi îi suflă în ceafă când îi este lumea mai dragă. Iniiezi o discuie pe această temă, cu riscul de a-l supăra pe urmăritor.
Horoscop Leu
Visezi la o achiziie grandioasă cum ar fi o casă sau o maşină, iar toi banii pe care îi pui deoparte ştii că servesc unui singur scop. Deocamdată suma de bani de care dispui nu te ajută să îi împlineşti visul, dar nu îi face griji dacă îi menii economiile constante nu va mai trece mult timp până să îi cumperi ceea ce îi doreşti.
Horoscop Fecioară
Observi cum o persoană abia venită în birou exercită o influenă nefericită asupra colegilor mai vechi şi crezi că ar fi momentul să intervii. Le deschizi ochii spunându-le cuvinte dure, dar măcar eşti mulumit că este uşor să îi aduci pe calea cea bună. Desigur că în aceste condiii, atragi ura celui care a fost deconspirat.
Horoscop Balană
Vorbitul în exces fără vreun scop i se pare de-a dreptul obositor, dar astăzi vei fi nevoit să iei parte la nenumărate discuii în care nu se spune mai nimic. i se va cere punctul de vedere la un moment dat şi te simi destul de stingher pentru că cei prezeni nu văd unele aspecte importante, ci privesc lucrurile la suprafaă.
Horoscop Scorpion
Rutina poate fi confortabilă până la un moment dat, însă acum începe să te sufoce. Poate ar trebui să încerci o activitate nouă care să te facă să te destinzi şi să ieşi din monotonie, înainte să te înghită. Noroc că prietenii te învită într-un loc de-a dreptul spectaculos în care nu ai mat fost.
Horoscop Săgetător
Relaia de cuplu este printre preocupările tale principale astăzi. Ai impresia că ceva nu merge sau ceva i se ascunde şi vrei să afli ce anume. Caui dovezi ale vinovăiei partenerului şi chiar ajungi o umbră a persoanei iubite. Nu fora nota, oricine se simte deranjat dacă este urmărit de aproape ca şi cum s-ar face vinovat.
Horoscop Capricorn
Ai timpul necesar să faci o scurtă introspecie şi să observi că repei greşelile trecutului. Acum te aştepi să ai parte de acelaşi deznodământ şi de aceea abandonezi orice încercare de schimbare a situaiei. În realitate nu este prea târziu să îndrepi unele greşeli sau cel puin să ceri iertare pentru ele.
Horoscop Vărsător
Crezi că este bine să ai un set propriu de reguli când vine vorba despre carieră cu atât mai mult cu cât reetele nu au funcionat niciodată la tine. Unele dintre persoanele din jur se uită cu scepticism la tine, dar tu ştii că doar aşa vei reuşi ceea ce îi propui. Cu cât asculi mai mult de cei din jur, cu atât te îndepărtezi de scopurile iniiale.
Horoscop Peşti
Nu îi doreşti să jigneşti pe nimeni cu umorul tău şi totuşi astăzi glumele tale nu au efect benefic în anturaj. Trebuie să învei să alegi glumele potrivite astfel încât prietenii să se distreze alături de tine şi nu să se simtă atacai. Spre seară ai ocazia să pui la punct detaliile unei scurte călătorii ceva avea loc curând.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia