Tribuna
SEVIS
Horoscop
Horoscop

Berbec
Aveţi un program foarte încărcat. La serviciu, este posibil să preluaţi o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul să vă faceţi griji. Puteţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. S-ar putea ca lipsa banilor să vă deranjeze mai mult ca de obicei.

Taur
Sunteţi hotărât să puneţi capăt unei situaţii neplăcute de la serviciu, care durează de câteva zile. Vă sfătuim să fiţi atent cum vorbiţi, pentru că sunteţi nervos şi riscaţi să fiţi înţeles greşit. Dacă vă păstraţi calmul, veţi avea numai de câştigat. Încercaţi să nu îi judecaţi pe cei din jur!
 
Gemeni
Sunteţi foarte încrezător în forţele proprii şi puteţi avea succes în afaceri. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile în interes personal. S-ar putea să vă reîntâlniţi cu un prieten vechi, care vă propune o colaborare avantajoasă. Vă sfătuim să renuntaţi la orgoliu şi să ascultaţi sfaturile celor apropiaţi.

Rac
Aveţi succes în activităţile intelectuale şi reuşiţi să depăşiţi toate dificultăţile. Este o zi bună pentru examene. Pe plan sentimental, totul este în ordine. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei, care aşteaptă mai mult de la dumneavoastră.

Leu
S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Chiar dacă, în rest, simţiţi că vă merge excelent, vă sfătuim să vă gândiţi bine înainte de a trece la acţiune. Spre seară, este posibil să primiţi o veste neplăcută în legatură cu o schimbare la locul de muncă.
 
Fecioară
Aveţi ocazia să obtineţi câştiguri nesperate. Sunt favorizate şi călătoriile în interes personal. Aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri. Vă recomandăm să fiţi mai prudent. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Balanţă
O persoană mai în vârstă vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga foarte bine. Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă recomandăm să nu ezitaţi. Puteţi cunoaşte viitori parteneri de afaceri. Nu luaţi decizii în grabă şi evitaţi speculaţiile!
 
Scorpion
Sunteţi nevoit să vă ocupaţi de probleme financiare mai vechi. Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Vă poate schimba viaţa. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Faceţi impresie cu seriozitatea de care daţi dovadă şi sunteţi căutat pentru sfaturi. Puteţi să vă faceţi planuri pe termen lung şi să va gândiţi la investiţii. Profitaţi de contextul favorabil de astăzi pentru a vă rezolva problemele importante! Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Capricorn
Astăzi sunt favorizate planurile de viitor şi investiţiile financiare. Este posibil să încasaţi banii pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite!

Vărsător
Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva în relaţiile parteneriale. Aveţi încredere în forţele proprii şi voinţa de a acţiona. După-amiaza vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu monopolizaţi discuţia.

Peşti
Aveţi un succes deosebit în afaceri. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim să aveţi răbdare. Nu alergaţi după rezultate imediate, ca să nu aveţi surprize!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia