Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Vă puteţi aştepta la o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat. La locul de muncă este posibil să vi se încredinţeze o parte din sarcinile unor colegi. Nu este cazul să vă faceţi griji!

Taur
Aveţi posibilitatea să lămuriţi o neînţelegere care în ultima perioadă a provocat tensionarea relaţiilor cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Vă sfătuim să fiţi atent ce spuneţi şi cum vă exprimaţi, pentru că aveţi tendinţa să deveniţi nervos.

Gemeni
Sunteţi încrezător în forţele proprii şi puteţi avea realizări frumoase în plan profesional. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile în interes personal.

Rac
Aveţi şanse reale de succes în activităţile intelectuale şi sunteţi capabil să depăşiţi toate dificultăţile. Este o zi bună pentru examene. În plan sentimental, totul ar trebui să fie în ordine.

Leu
Este posibil să vă confruntaţi cu dificultăţi financiare temporare. Se pare că vă simţiţi în formă şi aveţi tendinţa să deveniţi nerăbdător şi să acţionaţi sub impulsul momentului.

Fecioară
Astăzi aveţi posibilitatea să obţineţi câştiguri nesperate. De asemenea, sunt favorizate şi sălătoriile în interes personal. Se pare că sunteţi hotărât să rezolvaţi câteva probleme importante şi aveţi tendinţa să vă asumaţi mai multe riscuri.

Balanţă
O persoană mai în vârstă v-ar putea propune o colaborare într-un domeniu nou, dar care vi se pare interesant. Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o călătorie, nu vă grăbiţi să refuzaţi!

Scorpion
S-ar putea să fiţi nevoit să vă ocupaţi de o problemă financiară mai veche, care revine în actualitate. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să vă gândiţi bine înainte de a lua o decizie.

Săgetător
La locul de muncă sau în afaceri, aveţi ocazia să vă faceţi remarcat prin seriozitate şi pragmatism. Puteţi să faceţi planuri pe termen lung, inclusiv în ceea ce priveşte investiţiile.

Capricorn
Este o zi bună pentru a face planuri pe termen lung şi strategii privind investiţiile financiare. Este posibil să încasaţi banii care vi se cuvin pentru o lucrare realizată recent.

Vărsător
Azi este de aşteptat să fiţi în formă fizică şi intelectuală foarte bună. Sunt şanse să rezolvaţi o problemă pe care aţi tot amânat-o în ultimele zile. Aveţi posibilitatea să faceţi o schimbare importantă în plan sentimental.

Peşti
Puteţi avea realizări frumoase în plan profesional. Este o zi bună pentru a încheia contracte şi pentru a semna documente oficiale. Relaţiile cu colegii de muncă şi cu partenerii de afaceri ar trebui să fie foarte bune.

sursa: www.eastrolog.ro

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA