Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimtiţi vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie din vina dumneavoastră. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Taur
Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu stiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Gemeni
Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Seara, un prieten vă propune o afacere. Nu luaţi nicio decizie astăzi!

Rac
În cursul dimineţii primiţi o veste neplacută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante. Nu vă manifestaţi nervozitatea! Sfaturile unui coleg de serviciu vă sunt foarte utile.

Leu
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program. Se pare că după-amiaza aveaţi planificat să mergeţi în vizită la o rudă.

Fecioară
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile.

Balanţă
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiti! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Scorpion
Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei şi să nu luaţi o decizie de unul singur.

Săgetător
Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstrati-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave. Vă sfătuim să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Se pare că tocmai acesta va reuşi să facă rost de banii de care aveţi nevoie.

Capricorn
Începeţi să resimtiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiaza s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

Vărsător
Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Daca nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii, chiar dacă aceştia insistă. Profitaţi de timpul liber de care dispuneţi şi odihniţi-vă!

Peşti
În cursul dimineţii primiţi o veste neplacută, care vă strică buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu maşina, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia