Tribuna
HOROSCOP
HOROSCOP

Berbec
Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare! Totul va reveni repede la normal.

Taur
Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunteţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi să vă luaţi la ceartă cu cei din jur. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului de viaţă. Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune ceva!

Gemeni
Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiţi să refuzaţi o propunere de colaborare! Vă sfătuim să vă consultaţi cu o persoană cu experienţă.

Rac
Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Vă cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri şi în familie.

Leu
După-amiază, primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Ca să evitaţi un scandal, vă sfătuim să nu luaţi nicio decizie în pripă.

Fecioară
Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp. Apelaţi la ajutorulul colegilor! Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsaţi acaparat de problemele personale!

Balanţă
Ar fi bine să vă rezolvaţi dimineaţă problemele importante, când aveţi mai multă energie. În a doua parte a zilei, dorinţa dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită şi chiar la o despărţire.

Scorpion
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Dimineaţa, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă. Vă recomandăm să nu vă pripiţi.

Săgetător
S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile şi să nu vă angajaţi în discuţii aprinse.

Capricorn
Munca din ultima perioadă începe să îşi arate roadele. Aveţi satisfacţii pe plan social şi financiar. Vă puteţi asigura succesul în continuare prin rigurozitatea şi seriozitatea care vă caracterizează.

Vărsător
Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist: totul se va derula conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi ajutorul unei rude.

Peşti
Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. Amânaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri! Ar fi bine să comunicaţi mai mult cu persoana iubită.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia