Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiaza puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală.

Taur
Dimineaţa sunteţi foarte activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă.
 
Gemeni
Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi casă. Partenerul de viaţă şi familia vă sprijină. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme.

Rac
Dimineaţa sunteţi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă. Vă simtiţi bine la o întâlnire cu prietenii şi este posibil să fiţi invitat la o petrecere. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea.

Leu
Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare.
   
Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări.

Balanţă
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea.

Scorpion
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovada de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare.

Săgetător
Astăzi daţi dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiaza s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele casei.

Capricorn
Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioadă prea bună. Căutaţi noi surse de venituri! Spiritul de aventură şi optimismul vă determină să vă asumaţi riscuri. Vă recomandăm fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile financiare.

Vărsător
Treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi optimismului cu care începeţi ziua. După-amiaza faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită.

Peşti
Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Este cazul să fiţi mai prudent. Astăzi sunteţi predispus la greşeli şi există riscul să pierdeţi bani!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia