Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.

Taur
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie.

Gemeni
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere.

Rac
Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă.

Leu
Dimineaţa aveţi şansa să câştigaţi o sumă mare bani, probabil dintr-o moştenire. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că astăzi sunteţi uşor instabil din punct de vedere emoţional.

Fecioară
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de prietenie şi de parteneriat.

Balanţă
Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile. Aveţi şanse de reuşită atât pe plan financiar, cât şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie.

Scorpion
Dimineaţa, un fost coleg, cu care vă întâlniţi întâmplător, vă propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă şi nu luaţi decizii în grabă!

Săgetător
Intenţionaţi să terminaţi o lucrare începută mai demult în casă. O rudă apropiată vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Fiţi diplomat şi evitaţi o ceartă!

Capricorn
Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Întreaga familie este de acord cu iniţiativa dumneavoastră, mai puţin o persoană în vârstă, care se opune vehement.

Vărsător
S-ar putea să fiţi puţin descurajat de câte probleme aveţi de rezolvat. Dacă reuşiţi să vă mobilizaţi, puteţi face schimbări interesante în casă, pe care partenerul de viaţă le va aprecia.

Peşti
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. S-ar putea să câştigaţi o importantă sumă de bani, dintr-o afacere. După-amiaza puteţi să vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia