Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dimineaţa s-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. Aveţi mai mult noroc după-amiaza. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Taur
Aveţi succes pe plan sentimental şi în societate. După-amiaza, primiţi veşti bune, din cauza cărora vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere.

Gemeni
Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susţineţi cu încăpăţânare. Vă sfătuim să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate.

Rac
Dimineaţa faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Sunteţi bine dispus, pentru că vă simţiţi înconjurat de prieteni adevăraţi. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă.

Leu
S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Astăzi puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice.

Fecioară
Puteţi avea succes în activităţile intelectuale şi sociale, ajutat fiind de farmecul personal şi de ingeniozitatea de care daţi dovadă. Spre seară, primiţi o veste neplăcută de la un prieten, în legătură cu un plan comun.

Balanţă
Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile. După-amiaza s-ar putea să aveţi o dispută cu un membru al familiei.

Scorpion
Vă sfătuim să nu vă faceţi un plan strict pentru astăzi. Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar după-amiaza aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Bazaţi-vă pe intuiţie!

Săgetător
Dimineaţa aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă.

Capricorn
Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune.

Vărsător
Intuiţia vă ajută să faceţi schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten.

Peşti
Dimineaţa aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe măsura. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia