Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dimineaţa sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renuntaţi la o excursie. Vă sfătuim să îi ascultaţi şi pe ceilalţi şi căutaţi o soluţie de compromis. Încercaţi să vă mai şi relaxaţi!

Taur
Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea. O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri. Vă sfătuim să fiţi calm şi prudent, ca să evitaţi un scandal.

Gemeni
Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile! Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia. Acordaţi mai mult timp odihnei!

Rac
Dimineaţa primiţi o sumă mare şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Vă sfătuim să nu vă pripiţi. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Astăzi vă completaţi foarte bine. Abţineţi-vă de la excese!

Leu
Dimineaţa este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc în afaceri. Daca aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!

Fecioară
Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura. După-amiaza vă revine cheful de viaţă şi reuşiţi să comunicaţi cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

Balanţă
Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâţi nimic fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Nu staţi prea bine cu banii, însă relaţiile cu persoana iubită sunt bune. Aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.

Scorpion
Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Sunteţi indispus şi confuz. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi cu prietenii. Riscaţi fie să pierdeţi bani, fie să vă certaţi cu un prieten bun. Acordaţi mai multă atenţie copiilor sau fraţilor mai mici!

Săgetător
Sunteţi cu capul în nori. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

Capricorn
Vă treziţi cu moralul la pământ şi aveţi dificultăţi de concentrare. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza. Seara primiţi oaspeţi dragi.

Vărsător
În prima parte a zilei sunteţi puţin aerian şi comunicaţi mai greu. Intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că vă sfătuim să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei. Limitaţi-vă activităţi de rutină!

Peşti
Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse. Vă recomandăm să fiţi cât se poate de corect şi să respectaţi legea cu stricteţe.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA