Tribuna
Horoscop
Horoscop

BERBEC  
Astăzi ai un debit verbal cât să faci o inundatie. Ei lasă, că are cine să facă inundaţii! Ceea ce este rar şi nu te caracterizează. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire.
TAUR    
 Tot ce îţi propui, la nivel rezonabil, decent, îţi iese astăzi cu mare uşurinţă. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe... dar viaţa este ca un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil.
GEMENI   
 Nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. De exemplu, dacă este ziua ta, comandă trataţia pentru colegi la specialişti, la o firmă de cathering. Dar este bine să pregăteşti şi ceva cu mâna ta, o cafea acolo şi să subliniezi lucrul acesta. “Mâna care îţi dă de mâncare nu se muşcă” spune un vechi proverb şi poate colegii o să-şi amintească de asta!
RAC  
 Azi, fă-ţi reguli şi stereotipuri de vorbire. Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii. „Dulceaţa vieţii” la Rac are o singură denumire: armonie! Pentru un segment din nativi „dulceaţa” se transformă şi în distracţie. Cumpătarea este cheia că doar am mai auzit de „calea de mijloc” şi abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui.
LEU
 Viaţa este plină de surprize. Unele plăcute! În această perioadă este bine să nu ai nicio reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi de miercuri, ziua lui Mercur. Este genul de zi care se numeşte neaspectată, fiind posibil mai orice, dar in majoritatea cazurilor nu se întâmplă nimic important.

FECIOARĂ  
 Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie a nativilor din zodie, profita de favorile stelelor, dar fără să exagerezi. O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii.
BALANŢĂ  
 Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum, aici! Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar.
SCORPION  
 Este momentul tău de egoism bine temperat, aşa de plăcut şi necesar!Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Emoţional, este o perioadă nesigură şi încerci să compensezi prin achiziţii şi cumpărături. Te simţi deosebit de protector faţă de anturajul feminin pe care încerci să-l ajuţi din tot sufletul, oricare ar fi sexul tău, sau orientarea sexuală.
SĂGETĂTOR  
 Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada zilei de astăzi afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări.  Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun.
CAPRICORN   
Aspectele pozitive celste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie sau poziţii sociale superioare. Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine.

VĂRSĂTOR  
Eşti de neînvins, făcut din substanţa zeilor! Aşa ţi se pare ţie astăzi şi nu eşti departe de adevăr. Cu o conjunctură favorabilă, capacitatea ta de efort fizic şi mental e amplificată! Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Din nou ţi se cere ajutorul. Nu te lua imediat după semnalele de pe piaţă: aşteaptă să se confirme!
PEŞTI
 Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.  Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect sau a unei afaceri.  Tot ceea ce începi sau programezi în această zi pot aduce rezultate fructoase.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia