Continental
Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire. Vă sfătuim să nu exageraţi şi să vă controlaţi reacţiile. Evitaţi discuţiile aprinse cu persoana iubita!

Taur
Se pare că astăzi aveţi un spirit critic ieşit din comun şi aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. După-amiază începeţi să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal. Reuşiţi să vă liniştiţi abia spre seară.

Gemeni
Dimineaţă se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Vă sfătuim să nu îi căutaţi nod în papură partenerului de viaţă. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine ce spune.

Rac
S-ar putea să fiţi neliniştit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să vă faceţi probleme. După-amiază, o rudă apropiată vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştigă bine.

Leu
Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur şi chiar sâcâitor. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Vă sfătuim să fiţi calm şi prudent, ca să evitaţi discuţiile inutile.

Fecioară
Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi că sunteţi tentat să exageraţi. Încercaţi să vă detaşaţi! Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea. Ar fi bine să vă relaxaţi.

Balanţă
Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Resimţiţi o stare de nervozitate accentuată şi sunteţi tentat să exageraţi.

Scorpion
Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Vă sfătuim să vă stăpâniţi agresivitatea, ca să nu vă faceţi duşmani. După-amiaza ar fi bine să staţi acasă, în mijlocul familiei.

Săgetător
Aveţi tendinţa să vă enervaţi fără motiv, ceea ce vă poate pune în situaţii neplăcute. Vă recomandăm să evitaţi activităţile sociale şi afacerile, pentru că aveţi prea puţine şanse de reuşită. Păstraţi-vă calmul!

Capricorn
Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor!

Vărsător
Un prieten vă redă bună dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să terminaţi ce aţi început şi să nu neglijaţi problemele familiale. Ascultaţi cu răbdare propunerile partenerului de viaţă!

Peşti
Dimineaţă sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg de serviciu poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteţi evita divergenţele dacă nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia