Tribuna
Jidvei
Horoscop
Horoscop

BERBEC
O zi obişnuită şi dacă nu ar fi vremea cenuşie, te-ai simţi chiar bine. Eşti receptiv la micile dovezi de tandreţe, iubire, pe care ţi le oferă cei dragi. Nu da, sau nu lua, bani cu împrumut!

TAUR
Zi de cumpărături, decretează stelele! Orice obiect cumpărat astăzi, fie ca este vorba de un autoturism, sau de o pereche de ciorapi, te va bucura mult, mai ales sub raportul calitate-preţ.


GEMENI
 Îţi place să fii lăudat şi să te afli în centrul atenţiei. Azi ai un prilej să atragi interesul şi preţuirea celor din jur. Mici scene de menaj, în familie sau în duo, dar mai mult comice!

RAC  
Astăzi fă-ţi o imagine publică, pune-ţi o mască, care să corespundă preferinţelor celor din jurul tău. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur, să menţii armonia!

LEU   
Îţi multiplici eforturile ca să găseşti o soluţie, să ai mai mulţi bani. Ai de făcut o alegere. Ar trebui să fie înţeleaptă. Oricum şi orice ai face, dacă ai noroc, viaţa nu te refuză!

FECIOARĂ   
Crezi că te poţi face util, că ajutorul tău este necesar celor din jurul tău, celor dragi, în special. Foarte bine, este un demers bun pentru sufletul tău, pentru că bine faci, bine găseşti!

BALANŢĂ
Ziua de azi seamănă cu cea de ieri şi are un aer ciudat de "déjà vu"! Eşti prea obosit, ai ajuns la urzeală, senzorii tăi nu mai recepţionează diferenţele fine.

SCORPION
O zi dinamică, în care încerci să controlezi timpul, să prevezi şi să planifici. Aşa lucrurile şi evenimentele nu te mai surprind, îţi păstrezi calmul şi seninătatea, cheile sănătăţii!

SĂGETĂTOR
Începi să înţelegi că adaptarea rapidă la realitate, la situaţiile în permanentă schimbare, te poate sluji foarte mult în scopurile tale. Dar, nu amesteca plăcutul cu utilul, ai răbdare!

CAPRICORN  
Fă în aşa fel ca să nu te laşi invadat de grijile şi neliniştile celor din jur. Astăzi eşti mai empatic şi, deci, mai vulnerabil. Nu spune nici da, nici nu, amână tot ce poţi şi zâmbeşte!

VĂRSĂTOR  
Trebuie să rămâi pe fluxul principal, să adopţi auritul drum de mijloc. E cea mai bună metodă ca să depistezi şi să profiţi de oportunităţi. Azi dechide bine ochii, ai un prilej de afirmare!

PEŞTI   
Curiozitatea ta înăscută pare că este satisfăcută. Afli nişte amănunte picante despre un coleg, prieten, poate cineva din jurul tău, sau de la serviciu. Nu duce vorba, păstrează pentru tine!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia