Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Dimineaţa aveţi succes în afaceri, fiind favorizate şi întâlnirile cu prietenii. Vă recomandăm să vă organizaţi munca astfel încât să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă. S-ar putea să fiţi nemulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să vă faceţi griji.

Taur
Se pare că nu aveţi timp să vă trageţi sufletul, însă hotărârea şi autodisciplina vă ajută să terminaţi tot ce v-aţi propus. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură favorabilă, pentru că puteţi câştiga atât pe plan profesional, cât şi financiar. Petreceţi seara în mijlocul familiei şi faceţi planuri pentru concediu.
 
Gemeni
Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă şi a vă asuma noi responsabilităţi. Puteţi avea succes în activităţi intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile, dar ar fi bine să tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Rac
Dimineaţa sunteţi hotărât să vă ordonaţi ideile şi să demaraţi o afacere împreună cu un prieten. Vă sfătuim să acceptaţi sfaturile unei femei şi ajutorul partenerului de viaţă. După-amiaza sunteţi anunţat că urmează să plecaţi într-o delegaţie. Nu vă enervaţi dacă vi se modifică programul!

Leu
Reuşiţi să vă redresaţi bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiţi la serviciu. Puteţi să vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes propriu şi planuri de investiţii pe termen lung. După-amiaza este posibil să fiţi invitat la prieteni. Nu-i refuzaţi! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea.
 
Fecioară
Vă cumpăraţi un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, şefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Balanţă
Sunteţi foarte hotărât şi reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeţi roadele muncii depuse în ultima vreme. Nu este exclus să obţineţi avantaje materiale şi să vă afirmaţi în societate. Vă recomandăm să fiţi prudent. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi relaţiilor sentimentale!
 
Scorpion
Sunteţi ambiţios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât şi în relaţiile parteneriale. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor problemele de serviciu şi de acasă. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult tact şi să aveţi răbdare. Tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

Săgetător
Aprecierile şefilor vă pot atrage invidia colegilor. Partenerul de viaţă vă reproşează că vă preocupă prea mult problemele de serviciu. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu plecaţi urechea la bârfe. Discutaţi pe îndelete cu partenerul de viaţă, ca să lamuriţi toate problemele!

Capricorn
Încrederea în propriile forţe vă stimulează spiritul de iniţiativă. Aveţi calităţi de bun organizator şi se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi petreceţi clipe plăcute în familie. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi.

Vărsător
Aveţi ocazia să faceţi paşi importanţi în afaceri şi în societate. Dimineaţa aveţi ocazia să încheiaţi un contract avantajos. Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu. În curând veţi fi deosebit de apreciat în societate.

Peşti
Şefii vă recunosc competenţa, dar să nu vă aşteptaţi la aprecierea colegiilor! Nu este recomandabil să spuneţi chiar tot ce gândiţi! Cei din jur nu vor fi încântaţi. După-amiaza este posibil să plecaţi cu partenerul de viaţă într-o vizită.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia