Continental
Tribuna
Horoscop 15.05.2018
Horoscop 15.05.2018

BERBEC

Laudele, flateriile, linguşirile - ce plăcute sunt! Stai ca un pisic bine dispus, sub mângierile măiestre ale stăpânei. Nu torci, dar eşti aproape! Fii atent, fiecare Paradis are un şarpe!

TAUR

O zi plăcută, mai ales sub aspectul veştilor, noutăţilor pe care le afli. Toate domeniile sunt favorizate, mai puţin cele care ţin de iluziile pe care ţi le faci în relaţiile sentimentale.

GEMENI

Nu te enerva din cauza unor nimicuri, a unor defecte de comunicare.  Fii calm, zâmbeşte şi încearcă să fii scurt şi deosebit de precis în discuţii cu cei din juul tău, sau în negocieri.

RAC

Ţi-au scăpat unele lucruri din vedere, ai fost neatent. Doar până astăzi, când poţi să preiei iniţiativa, să-ţi impui punctul de vedere. În primul rând pentru că este corect, ai dreptate!

LEU

Astăzi te simţi în formă şi eşti pe caii cei mari. Un val de optimism te cuprinde şi din nou vezi numai lucrurile plăcute, care te favorizează. Încearcă să nu promiţi mai mult decât poţi!

FECIOARĂ

Dimineaţă foarte dinamică, cu multă activitate în care se pot finaliza vechi dorinţe şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă vulnerabilă emoţional.

BALANŢĂ

Noi idei par să se contureze în cercul rudelor de sânge.  Domeniile prieteniilor, familia, cei din jurul tău sunt avantajate de stele. Poţi să petreci o seară foarte plăcută în compania lor!

SCORPION

 O zi plăcută, o zi ceva mai rară, dar trebuie să vrei şi tu să fie aşa. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei din jur, dacă merită, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce ai de făcut.

SĂGETĂTOR

O parte dintre nativi trebuie să dea dovadă de diplomaţie ca să evite nişte conflicte inutile, probabil cu cei din jurul tău. S-ar putea să ai de mediat şi între două persoane din famile.

CAPRICORN

 Cine se trezeşte foarte de dimineaţa îi este foarte somn. Aceasta e toată filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele în această zi, pentru că ai un mijloc de săptămână densă, obositoare.

VĂRSĂTOR

 Ziua de astăzi pare să fie foarte liniştită, chiar monotonă. Poţi folosi această zi ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut, planuri pentru vacanţa de vară şi nu numai!

PEŞTI

Evenimente la serviciu şi veşti plăcute de departe, poate de la rude aflate în străinătate. În registrul mediu spre interesant. Nimic foarte important nu se întâmplă în această perioadă!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia