Tribuna
PNL
Horoscop 15.03.2024
Horoscop 15.03.2024

 

Berbec

La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare. În partea a doua a zilei, vă ocupaţi de îmbunătăţirea relaţiilor parteneriale.

 

Taur

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Vă sfătuim să analizaţi cu atenţie propunerea, împreuna cu partenerul de viaţă. De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experienţă în domeniu.

 

Gemeni

Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi afaceri. Vă sfătuim să daţi dovadă de răbdare şi să nu forţaţi lucrurile. Spre seară primiţi o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viaţa dumneavoastră se schimbă complet.

 

Rac

Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii. Evitaţi speculaţiile financiare, dacă nu vreţi să aveţi surprize neplăcute!

 

Leu

Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

 

Fecioară

Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale. Este favorizată munca în echipă. Vă sfătuim să acceptaţi iniţiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importantă.

 

Balanţă

Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj.

 

Scorpion

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

 

Săgetător

În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitata extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceţi planuri de viitor. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor!

 

Capricorn

Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră socială şi profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relaţiile cu persoanele tinere şi călătoriile în interes personal. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Fiţi prudent în privinţa cheltuielilor!

 

Vărsător

Zi bună pentru a începe noi activităţi şi pentru a face planuri de viitor. După-amiaza sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiţi cumpătat şi consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

 

Peşti

Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi să începeţi o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi mai întâi lucrările deja începute. Relaţiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luaţi decizii de unul singur!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica