Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Nu este momentul să luaţi decizii importante. Astăzi sunteţi nehotărât şi emotiv. Vă sfătuim să nu vă angajaţi în activităţi care necesită un efort intelectual.

Taur
Sunteţi marcat de emoţii puternice şi comunicaţi mai greu cu prietenii şi familia. Vă sfătuim să vă puneţi ordine în idei şi să vă exprimaţi mai clar.

Gemeni
Astăzi sunteţi inspirat, plin de idei. Cei din jur vă apreciază originalitatea. Nu este momentul să semnaţi documente. Petreceţi mai mult timp împreună cu partenerul de viaţă.

Rac
Dimineaţa este posibil să aveţi probleme sentimentale. Le puteţi rezolva numai dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă!

Leu
Este posibil să suferiţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi prea emotiv ca să vă exprimaţi clar dorinţele. Nu uitaţi că prin dialog se pot rezolva neînţelegerile!

Fecioară
Dimineaţa s-ar putea să fiţi tulburat din cauza problemelor sentimentale. Puteţi conta pe ajutorul unui prieten. După-amiaza sunteţi hotărât să faceţi schimbări în casă.

Balanţă
Este posibil să fiţi melancolic din cauza problemelor sentimentale. Vă recomandăm să vă dedicaţi timpul liber activităţilor activităţilor casnice.

Scorpion
Începeţi ziua hotărât să demaraţi o activitate nouă. Este o zi bună pentru drumuri scurte în interes de familie. După-amiaza, sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare.

Săgetător
Aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă ocupaţi numai de problemele personale. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Capricorn
Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi uşor o mulţime de probleme. Vă recomandăm să vă organizaţi mai eficient. Nu vă risipiţi în prea multe direcţii.

Vărsător
Dimineaţă, sunteţi foarte emotiv, dar este o stare trecătoare. Vă recomandăm să nu provocaţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Peşti
Dimineaţa sunteţi indispus şi nu prea aveţi spor la treabă. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur problemele. Acceptaţi ajutorul prietenilor!

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia