Tribuna
Jidvei
Horoscop
Horoscop

Berbec
Vă apucaţi serios de treabă, cu mobilizare maximă, ca să vă puteţi ocupa, în timp util, de toate obligaţiile, pentru a nu primi penalizări.
Taur
De bani nu duceţi lipsă, promisiuni de promovare sunt, sufleteşte nu aveţi motive să vă plângeţi, poate doar sănătatea să vă mai supere un pic, dacă o neglijaţi.
Gemeni
Veţi fi cooptaţi de nişte oameni care vă preferă pe voi altora şi s-ar putea să faceţi treabă bună împreună, dar până să semnaţi contractul vă mai sfătuiţi.
Rac
Este momentul să vă faceţi curaj să intraţi la şefi pentru a le reaminti ce v-au promis; le mai cereţi şi altceva, cum ar fi aparatură performantă.
Leu
Vi se permite să intraţi în examen, să daţi unele diferenţe, să vă înscrieţi la şcoli înalte în vederea definitivării unor studii, după care vi se majorează şi salariul.
Fecioară
S-ar putea să găsiţi altă modalitate de conservare a banilor şi îi investiţi în... ceva care e limpede că va face mai mulţi bani în clipa în care-l veţi vinde.
Balanţă
Oameni mult mai amabili, şefi care sunt dispuşi să vă asculte, să vă semneze pe loc o cerere, să se arate şi mulţumiţi de ce lucraţi şi să puneţi la cale un proiect de succes.
Scorpion
Sunt două aspecte – primul: că aveţi mai mult de lucru la slujbă şi al doilea: că preferaţi volum mare de muncă şi care să vă solicite.
Săgetator
Parcă tuturor li se face dor de voi în acelaşi timp şi, când vă uită, vă uită toată lumea. Ei, acum sunteţi la mare preţ, oamenii vă caută pentru muncă, dar şi distracţie.
Capricorn
Deşi ziceaţi că aţi terminat cu casa, tot mai e ceva de meşterit, de cumpărat, de aruncat la gunoi, la fiare vechi sau daţi-le pe cele încă utilizabile celor care duc lipsă de aşa ceva.
Vărsător
Cel mai bine vă merge la şcoală. Vă veţi simţi protejaţi, susţinuţi de cei din jur, vă veţi putea exprima în voie, iar ceilalţi vor fi receptivi la ideile voastre.
Peşti
Resursele financiare trebuie drămuite, să nu umblaţi la ele până când veţi aduna întreaga sumă cu care să cumpăraţi acel lucru scump, fiecare după posibilităţi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia