Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Ai de-a face cu o zi în care, vrei, nu vrei, îţi îndrepţi atenţia către a răspunde cerinţelor celorlalţi. Probabil că ţi se pun beţe-n roate când te aştepţi mai puţin şi, cel mai grav, de la cine te aştepţi mai puţin.

Taur
Locul tău de muncă nu pare a fi ambientul preferat, astăzi; de vină sunt reacţiile unora dintre cei care-ţi sunt colegi. Fiecare are ceva de reproşat, cu toţii vor câte ceva de la tine, dar toate acestea nu vor avea repercusiuni asupra stării tale de spirit, atât timp cât realizezi că, de fapt, acestea sunt doar nişte probleme de moment.

Gemeni
Se pare că astăzi ai foarte mult de muncă. Şi, cu cât te eschivezi mai mult, cu atât mai greu vei rezolva treburile. Atunci când vrei, răbdarea devine punctul tău forte - este adevărat, pe termen scurt; însă, această zi, pentru a fi rezolvată cu bine, impune exact această răbdare drept suport pentru acţiunile tale.

Rac
În cazul în care poţi amâna luarea unor decizii, fă acest lucru. Şi asta deoarece ar fi bine dacă te-ai concentra pe rezolvarea situaţiilor problematice deja existente, nicidecum dând naştere unora noi. Însă, dacă ai ceva de spus pentru a-ţi face vocea interioară auzită, ziua de astăzi este de departe una favorabilă acestui demers.

Leu
Dedicat complet planurilor tale, atent numai la linia ta de orizont, poţi reuşi astăzi să obţii câţi alţii-n câţiva ani. Bineînţeles, unii dintre cei alături decare îţi petreci timpul pot observă hotărârea ta, însă nu neapărat să-ţi şi suţină planurile.

Fecioara
Probabil că eşti dezamăgit de felul în care relaţia de cuplu funcţionează. Acelaşi lucru se poate spune şi despre relaţiile cu ceilalţi membri ai familiei tale. Într-adevăr, este o zi destul de dificilă - se pare - în ceea ce priveşte uşurinţă cu care comunici cu cei din jur, dar te poţi baza pe o intuiţie foarte bună.

Balanţă
Orice s-ar întâmpla, astăzi, nu uita de Codul Onoarei; nu te lăsa influenţat de părerile celor din jurul tău şi nu te pronunţa până nu ai analizat toate datele problemei. Spre sfârşitul zilei este posibil să ai parte de neînţelegeri în familie, iar rezolvarea acestora să fie posibilă abia spre sfârşitul săptămânii.

Scorpion
Cel mai important, pentru tine, astăzi este să nu cazi pradă iluziilor. Cel mai rău ar fi să vorbeşti cu ceilalţi despre acestea, să le împărtăşeşti celor pecare îi crezi alături de tine şi la bine şi la rău; tendinţa acestora este de a te judeca, fără a-ţi acorda circumstanţe atenuante.

Săgetător
Cea mai mare greşeală, pentru tine, ar fi să crezi că totul s-a schimbat peste noapte, toate problemeletale s-au terminat din senin. Într-adevăr, viaţa începe să ţi se schimbe, încetul cu încetul, însă a crede că toate se întâmplă brusc ar fi o mare greşeală din partea ta.

Capricorn
O zi în care eşti o adevărată Forţă. Ceilalţi au nevoie de tine şi de sfaturile tale tale, nu ezită să le oferi atunci când acestea îţi sunt cerute. Cu toateacestea, însă, nu abuza de puterea care ţi-a fost dată. Alege mereu calea de mijloc, în orice întreprinzi.

Vărsător
Probabil că supărările acumulate în ultima perioadă de timp îşi vor spune acum cuvântul. Este posibil să fie una dintre acele zile în care ai vrea să fugi în lume, să uiţi de toate neplăcerile şi să te laşi răsfăţat de aerul rece de munte sau de briza oceanului.


Peşti
Prietenii sunt cei care astăzi te dau peste cap. Există o mare şansă de a fi înşelat de aceştia, mai ales în plan financiar. Practic, ar fi bine să îţi ţii buzunarele închise. Cu toate acestea este posibilă apariţia unor situaţii care să te oblige să investeşti nişte sume pe care nu erai încă pregătit să le cheltui.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia