Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Relaţiile parteneriale sunt tensionate astăzi. Eşti prea combativ în relaţiile cu ceilalţi şi rişti să strici relaţii bune. Este nevoie să ţii cont de nevoile şi de problemele celorlalţi, pentru că tot cu ei va trebui să colaborezi mai departe. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că eşti prea ocupat de propria-ţi persoană şi îţi neglijezi îndatoririle din cuplu.

Taur
La serviciu se anunţă multă agitaţie. Colegii îşi văd de ale lor şi, din când în când, îţi pun beţe în roatele treburilor tale. Evită provocările celor din jur şi munceşte cât mai corect. Atenţie că organismul îţi este obosit, fiind necesare odihnă, dietă de sezon şi hidratarea suficientă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil.

Gemeni
Ai vrea să te distrezi puţin, să evadezi din tumultul cotidian, însă cei din jur nici nu vor să audă de aşa ceva. Sunt posibile mici altercaţii cu persoana iubită sau cu copiii, de aceea fii prudent. Motivele gâlcevii ar fi legate de prieteni şi de faptul că în intimitate eşti distant şi rece. Ocupă-te şi de cei de lângă tine.

Rac
Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenţie casei şi să te ocupi de treburile gospodăreşti. Cu toate că la serviciu este multă forfotă şi cu greu te desprinzi de activităţile profesionale, astăzi fă un efort şi concentrează-te pe familie şi pe casă. Membrii familiei îţi pot reproşa faptul că eşti prea implicat în domeniul profesional şi pe acasă ai ajuns musafir.

Leu
Se anunţă drumuri multe şi mărunte. Fie că aranjezi o excursie, fie că rezolvi anumite chestiuni profesionale, va trebui să te mişti tot timpul. Dacă obţii rezultate parţiale astăzi în demersurile pe care ţi le-ai propus, ai răbdare şi încredere că la momentul potrivit se vor aranja toate aşa cum ai nevoie. Cu prietenii apropiaţi sau cu rudele se pot isca uşor controverse.

Fecioară
Banii şi implicaţiile lor sunt tema principală a zilei. Câştigurile obţinute de la un loc de muncă sunt nesatisfăcătoare şi ar fi indicat să te gândeşti la variante de îmbunătăţire a acestei situaţii. Asta înseamnă să începi să testezi piaţa muncii şi să vezi ce anume ai putea lucra suplimentar, astfel încât să obţii suficienţi bani pentru a-ţi desfăşura în tihnă viaţa de zi cu zi. Atenţie la energia vitală, care este destul de scăzută!

Balanţă
Străluceşti astăzi în mijlocul celorlalţi. Cu toate că stările tale de spirit fluctuează mult, vei reuşi să te descurci suficient de bine în toate treburile propuse. Îţi sunt favorizate începerea unei diete sezoniere, a unui program de îngrijire corporală sau planurile de schimbare a garderobei. Evită implicarea în treburile altora. Atenţie la relaţiile parteneriale şi la colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici!

Scorpion
Astăzi eşti retras şi greu observabil în anturaj. Ar fi bine să te ocupi mai mult de sufletul tău şi să laşi deoparte grijile cotidiene. Afecţiunile rinichilor şi ale capului se pot accentua. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece rezultatele ar putea fi departe de adevăr.

Săgetător
Prietenii roiesc în preajma ta. Este posibil să te întâlneşti cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult. Îţi poate oferi informaţii importante legate de domeniul profesional. Pe de altă parte, ce se petrece astăzi te poate ajuta mult în zona hobbyurilor şi a relaţiilor sentimentale şi a celor cu copiii. Acordă-ţi momente pentru a te ocupa de o activitate recreativă şi de a discuta cu cei dragi.

Capricorn
Se anunţă dialoguri aprinse cu şefii sau cu persoane oficiale. Vei fi nevoit să îţi explici deciziile şi demersurile profesionale din ultimul timp. Se pare că eforturile tale se concentrează mai mult pe treburile casei şi pe problemele membrilor familiei. Astfel s-ar putea să fi pierdut din vedere unele aspecte de la serviciu, aspecte care te-au adus astăzi în ipostaza să dai explicaţii.

Vărsător
O zi favorabilă rafinării sufleteşti. Mergi la teatru, la film, la un concert de muzică sau stai de vorbă cu oameni alături de care împărtăşeşti aceeaşi filozofie de viaţă. Cineva din străinătate îţi poate da veşti neplăcute. Selectează informaţiile primite şi evită dialogurile frivole.

Peşti
Ziua este bună pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a-ţi verifica relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neplăceri legate de banii şi bunurile avute în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Fii prudent şi acordă atenţie fiecărui detaliu financiar. Evită speculaţiile financiare, investiţiile sau asocierile în afaceri.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia