Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Nu sunteţi în formă şi nu vă simtiţi în stare să terminaţi o lucrare importantă. Vă recomandăm să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia. În partea a doua a zilei sunteţi invitat la o petrecere.

Taur
În prima parte a zilei, o cunoştinţă vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veţi avea de câştigat şi dumneavoastră pe plan financiar. Evitaţi speculaţiile de orice natură!
 
Gemeni
O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Rac
Se pare că traversaţi o perioadă în care lipsa banilor vă nelinişteşte. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă. Colegii şi şefii vă înţeleg şi vă ajută. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Leu
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi o decizie astăzi, pentru că riscaţi să nu fie cea mai bună. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceţi o seară romantică în compania partenerului de viaţă.
 
Fecioară
Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict, pentru că veţi fi nevoit să-l schimbaţi de câteva ori pe parcursul zilei. Faceţi mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare.

Balanţă
În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi cam confuz. Vă sfătuim să lăsaţi afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgente, altfel riscaţi să luaţi decizii greşite, cu consecinţe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeţi o perioadă favorabilă, dominată de romantism.
 
Scorpion
În prima parte a zilei nu vă reuşeşte mai nimic şi simtiţi că vă irosiţi energia. Prietenii şi familia vă înţeleg şi vă ajută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

Săgetător
Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. În cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare.

Capricorn
Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii! Situaţia financiară este destul de bună, dar simţul practic este redus.

Vărsător
Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cât şi sentimental. Nervozitatea pe care o resimtiţi se datorează oboselii acumulate. Ocupaţi-vă de activităţi de rutină şi odihniţi-vă mai mult!

Peşti
Sunteţi cam confuz şi s-ar putea să nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiţia nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi să amânaţi deciziile importante.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia