Continental
Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană dragă din familie!

Taur
Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi în afaceri. Sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să evitaţi o problemă financiară. După-amiază primiţi vizita unor prieteni de familie, în compania cărora vă simţiţi foarte bine.

Gemeni
Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi deciziile importante în domeniul financiar. Dedicaţi-vă unor activităţi relaxante!

Rac
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Leu
Puterea creativă de care dispuneţi vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă. Aveţi toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice, în care imaginaţia vă stimulează creativitatea. Nu neglijaţi odihna!

Fecioara
În prima parte a zilei, sunteţi mai sensibil decât de obicei, iar relaţiile cu anturajul ar putea fi uşor tensionate. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta! Vă sfătuim să vă dedicaţi timpul liber activităţilor creative.

Balanţă
În viaţa dumneavoastră au loc schimbări importante, care vă oferă multe satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi puterea creativă de care dispuneţi contribuie la succesul dumneavoastră pe plan social. În partea a doua a zilei, aveţi de luat o decizie importantă pe plan sentimental.

Scorpion
Începeţi ziua plin de optimism şi cu o imaginaţie debordantă. Aveţi toate şansele să vă faceţi remarcat prin talentul artistic. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important în cariera dumneavoastră.

Săgetător
Se pare că nu aveţi niciun moment de relaxare, dar imaginaţia şi ingeniozitatea vă ajută să duceţi totul la bun sfârşit. Astăzi puteţi avea mari realizări pe plan financiar. Dacă vă stăpâniţi nervozitatea cauzată de oboseală, relaţiile cu partenerul de viaţă pot fi excelente.

Capricorn
Aveţi şanse de reuşită în tot ce faceţi azi. Este un moment excelent pentru a susţine examene, lucrări artistice şi proiecte. Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie problemelor cu care se confruntă membrii mai tineri ai familiei.

Vărsător
Sunteţi hotărât să începeţi o afacere, dar nu prea vă ajung banii. Dacă reuşiţi să vă puneţi la lucru imaginaţia şi inventivitatea, puteţi face rost de suma necesară. După-amiază s-ar putea să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental, care, însă, nu vă afectează prea mult. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi.

Peşti
Zi favorabilă pentru planuri de viitor şi pentru demararea unor noi activităţi în domeniul social. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sunt excelente. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor importante!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia