Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Încrederea în forţele proprii şi spiritul de initiaţivă va ajută în tot ce faceţi. După-amiaza vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă. Nu neglijaţi odihna!

Taur
Dimineaţa, o rudă mai în vârstă vă ajută cu bani şi vă reda încrederea în forţele proprii. După-amiaza vă schimbaţi planurile în legătură cu o călătorie. Partenerul de viaţă vă ajută să demaraţi o afacere. Nu vă pripiţi să luaţi o hotărâre!

Gemeni
Din cauza ideilor mai neobişnuite pe care le aveţi azi, relaţiile cu prietenii pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu vă impuneţi punctul de vedere. Tineţi seama şi de părerile celorlalţi! După-amiaza aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie.

Rac
Demaraţi o activitate originală, cu care veţi avea succes. Vă recomandăm să fiţi consecvent şi să acceptaţi ajutorul unui prieten. Vă sfătuim să fiţi mai comunicativ şi mai flexibil.

Leu
Aveţi idei originale, care vă aduc câştiguri financiare. O femeie mai în vârstă vă propune o colaborare avantajoasă sau poate chiar un nou loc de muncă. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Fecioară
Aveţi o zi bună pentru contracte, asocieri şi investiţii financiare. Sunteţi convigător, iar relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Pe plan sentimental, puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Vă sfătuim să ascultaţi şi părerile altor persoane.

Balanţă
Puteţi obţine cu uşurinţă câştiguri financiare. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi simultan. Evitaţi speculaţiile şi tineţi cont de sfaturile celor apropiaţi! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Scorpion
Reusiţi să îi tramsmiteţi partenerului de viaţă entuziasmul care vă caracterizează şi, împreună, faceţi planuri ambiţioase, pe termen lung. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi în detalii şi să nu vă risipiţi inutil energia creatoare.

Săgetător
Prietenii şi persoana iubită sunt nemultumiţi pentru că vă dedicaţi prea mult studiului. Satisfacţiile intelectuale vă determină să nu tineţi cont de părerile celor din jur. Vă sfătuim să nu vă neglijaţi familia.

Capricorn
Dimineaţa sunteţi plin de energie şi îi mobilizaţi pe cei din jur. Este o zi bună pentru activităţi profesionale. Vă sfătuim să vă folosiţi creativitatea pentru proiecte pe termen lung.

Vărsător
La serviciu, reuşiţi să puneţi în practică idei originale, însă vă recomandăm să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor. După-amiaza este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă provoace la discuţii în contradictoriu.

Peşti
Sunteţi într-o formă intelectuală bună, care vă influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Vă recomandăm să le ascultaţi sfaturile. Spre seară, încasaţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia