Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Puteţi avea succes pe plan profesional, la studii şi în călătorii. Vă recomandăm să profitaţi de acest context favorabil. Aveţi ocazia să vă lărgiţi orizontul intelectual şi să izbândiţi pe plan social.

Taur
Sunteţi inventiv şi doriţi să începeţi o viaţă nouă. Vă dedicaţi timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteţi fi optimist: aveţi şanse să vă descurcaţi cu cheltuieli minime.
 
Gemeni
Aveţi o creativitate ieşită din comun, care vă ajută mult în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă, care se va dovedi profitabilă mai curând decât vă aşteptaţi. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă!

Rac
Relaţiile parteneriale merg foarte bine. Sunteţi apreciat pentru hotărârea şi seriozitatea dumneavoastră. Puteţi să rezolvaţi cu uşurinţă problemele de la serviciu şi de acasă.

Leu
Nu aveţi o clipă de răgaz, dar sunteţi ambiţios şi reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus. Dacă profitaţi de conjunctura favorabilă, aveţi numai de câştigat pe plan profesional şi financiar.
 
Fecioară
Zi favorabilă studiului şi afirmării în societate. Aveţi idei foarte bune şi puteţi să începeţi o activitate nouă. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!

Balanţă
Nu reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, din cauza obstacolelor care vă apar în cale. Nu daţi vina pe membrii familiei pentru nereuşitele de azi! Pur şi simplu, simţul practic vă lipseşte aproape total.

Scorpion
Aveţi şanse mari să vă afirmaţi în afaceri şi pe plan profesional. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte şi să vă ocupaţi de o investiţie. Nu este exclus să aveţi dificultăţi din cauza birocraţiei.

Săgetător
Câştigaţi bine dintr-o activitate comercială de care vă ocupaţi cu seriozitate. Uşurinţa cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi divergentele apărute între colegii de serviciu.

Capricorn
Dimineaţa reuşiţi să rezolvaţi o problemă a unui tânăr din familie. Pe plan profesional, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi aveţi ocazia să vă puneţi ideile în practică.

Vărsător
S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Puteţi să comunicaţi şi să negociaţi cu persoanele de sex opus. În ciuda tuturor obstacolelor, reuşiţi să finalizaţi o activitate intelectuală.

Peşti
La serviciu, şefii şi colegii vă apreciază ideile excelente. Luaţi decizii inspirate şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit obligaţiile pe care vi le-aţi asumat. După-amiaza, mergeţi împreună cu persoana iubită într-o vizită la prieteni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia