Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dimineaţa aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă. Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza în scurt timp.

Taur
Puteţi să vă faceţi planuri în legatură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune. În partea a doua a zilei, aveţi musafiri care vă fac o deosebită plăcere.

Gemeni
Intuiţia vă ajută să faceţi schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, împreuna cu un prieten. Vă sfătuim să profitaţi de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea în curând.

Rac
Dimineaţa aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe masură. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Leu
Dimineaţa s-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. Aveţi mai mult noroc după-amiaza. O ruda apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptaţi, vă veţi îmbunătăţi situatia financiară. S-ar putea că partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu acordaţi destulă atenţie familiei.

Fecioară
Aveţi succes pe plan sentimental şi în societate. După-amiaza, primiţi veşti bune, din cauza cărora vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legatură cu o afacere. Vă sfătuim să tineţi cont de intuiţie.

Balanţă
Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le sustineţi cu încăpăţânare. Vă sfătuim să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală.

Scorpion
Dimineaţa faceţi planuri de vacanţă împreuna cu persoana iubită. Sunteţi bine dispus, pentru că vă simtiţi înconjurat de prieteni adevăraţi. Tineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă, în special dacă aveţi de luat decizii importante!

Săgetător
S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Astăzi puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice. Munca depusă îşi vă arăta rezultatele în scurt timp şi veţi câştiga bani frumoşi.

Capricorn
Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională. Puteţi avea succes în activităţile intelectuale şi sociale, ajutat fiind de farmecul personal şi de ingeniozitatea de care daţi dovada.

Vărsător
Puteţi să vă faceţi planuri în legatură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile. După-amiaza s-ar putea să aveţi o dispută cu un membru al familiei. Vă sfătuim să vă calmaţi, pentru că în scurt timp totul revine la normal. Cu această ocazie vă recomandam să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, să vă faceţi timp să-i ascultaţi!

Peşti
Vă sfătuim să nu vă faceţi un plan strict pentru astăzi. Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar după-amiaza aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Bazaţi-vă pe intuiţie!

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia