Tribuna
European Best Destinations
Horoscop
Horoscop

Berbec
Întâlniţi o persoană deosebită care vă cucereşte şi care vă poate schimba viaţa. Este posibil chiar să petreceţi sfârşitul de săptămână împreună. Pe plan profesional şi în afaceri, vă recomandăm să vă bazaţi pe intuiţie, dar să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Taur
Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la locul de muncă, pentru că nu vă puteţi concentra prea bine. După-amiază va întâlniţi pe neaşteptate cu o persoană la care ţineţi mult şi care va invită la o petrecere. Aveţi ocazia să va revedeţi cu prieteni vechi.

Gemeni
Petreceţi prima parte a zilei împreună cu persoană iubită şi cu prietenii. După-amiază sunteţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o excursie sau o călătorie.

Rac
Se pare că nu vă înţelegeţi prea bine cu şeful direct. Va recomandăm să fiţi prudent. Sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauză. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă!

Leu
Sunteţi preocupat de problemele personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Doriţi să faceţi schimbări interesante, însă ar fi bine să le amânaţi pentru altă dată.

Fecioară
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, iar relaţiile în familie şi cele cu prietenii sunt foarte bune. Bună dispoziţie şi uşurinţa cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi problemele unor persoane din anturaj.

Balanţă
Vă face o deosebită plăcere să vă reîntâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de mult. Aveţi şanse să rezolvaţi probleme de familie pe care le-aţi tot amânat. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii.

Scorpion
S-ar putea să rămâneţi mai mult la serviciu, din cauza unei situaţii neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Este posibil să cumpăraţi ceva important pentru casă. Familia este foarte mulţumită de această iniţiativă.

Săgetător
Nu este o zi prea bună pentru tranzacţii financiare şi nici pentru proiecte de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu este exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste.

Capricorn
Sunteţi într-o formă deosebit de bună şi treceţi printr-un moment prielnic pentru afaceri, întâlniri romantice şi călătorii. Faptul că staţi excelent din punct de vedere sentimental vă face să fiţi entuziast. Cu sănătatea nu aveţi nicio problemă.

Vărsător
Este posibil ca astăzi să faceţi un pas important în viaţă. Va sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji. După-amiază, o rudă apropiată vă ajută cu bani.

Peşti
Este posibil ca pe plan sentimental să aibe loc schimbări importante, în bine. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să legaţi o prietenie adevărată. Dacă se va baza pe încredere şi va fi presărată cu gesturi frumoase.

Sursa: www.eastrolog.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia