Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dimineaţa s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună. Dacă aveţi de circulat cu maşina, fiţi foarte atent! Sunteţi predispus la accidente.

Taur
Puteţi avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu vă puneţi mari sperante într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul!

Gemeni
Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi niciun sprijin la serviciu. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur! Seara, s-ar putea să aflaţi că un prieten apropiat a suferit un accident de circulaţie.

Rac
Dimineaţa vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiţi prudent. S-ar putea că şeful să nu fie în toane prea bune! Nu este cazul să vă descărcaţi nervii acasă! Ar fi bine să vă relaxaţi.

Leu
Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o. Partenerul de viaţă vă reproşează nu aţi ales cel mai bun moment, pentru că aveţi probleme importante acasă.
 
Fecioară
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul să ajungeţi într-o situaţie neplăcută.

Balanţă
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă controlaţi reacţiile, pentru că neînţelegerile se vor lămuri repede.

Scorpion
Astăzi nu este indicat să circulaţi cu maşina, pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Dacă nu aveţi încotro, vă sfătuim să fiţi foarte prudent. Orice s-ar întâmpla, nu vă grăbiţi şi ascultaţi-vă intuiţia!

Săgetător
Începeţi o lucrare de pe urma căreia veţi câştiga bine. Nu vă feriţi să cereţi ajutorul prietenilor, dacă aveţi nevoie! Vă sfătuim să discutaţi calm cu cei din jur, ca să nu daţi declanşaţi o ceartă.

Capricorn
Dimineaţa este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceţi reproşuri.

Vărsător
Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi să nu circulaţi cu maşina, pentru că sunteţi predispus la accidente.

Peşti
Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că sunteţi predispus la probleme cu sănătatea. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia