Continental
Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe toate planurile. Vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă. Sunteţi foarte diplomat, comunicaţi cu uşurinţă şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.

Taur
Aveţi un succes deosebit în societate şi în afaceri. Dimineaţa hotărâţi să plecaţi într-o călătorie importantă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi, dar reuşiţi să vă descurcaţi.
 
Gemeni
Sunteţi foarte bine dispus şi luaţi decizii inspirate în problemele de natură financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri delicate şi aveţi posibilitatea să terminaţi lucrări începute mai demult.

Rac
Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare. Sunt şanse să obţineţi câştiguri frumoase din activităţi comerciale.

Leu
Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare.
 
Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal.

Balanţă
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung.

Scorpion
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare.

Săgetător
Dimineaţa primiţi un cadou de la o persoană dragă. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi colaboraţi excelent cu cei din jur. Spre seară este posibil ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere.

Capricorn
Dispuneţi de multă energia fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor, în special legate de casă. Prietenii şi rudele vă ajută să terminaţi o lucrare complexă.

Vărsător
Este momentul să porniţi o afacere plănuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort.

Peşti
Dimineaţa vă hotărâţi să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. S-ar putea să organizaţi o petrecere, împreună cu câţiva prieteni. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia