Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Astăzi, Luna are un mers aparent “în gol”, ceea ce nu favorizează demararea de noi acţiuni sau proiecte. Îţi poate fi destul de dificil să te mobilizezi sau să te conformezi solicitărilor diverse primite de la şefi, ci mai degrabă ai putea avea tendinţa de a te opune ori de a face cum te taie capul, indiferent de repercusiuni.

Taur
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu ai putea manifesta o fire abătută, retrasă, închisă în tine şi poate chiar ţâfnoasă din cauza frustrărilor sau emoţiilor pe care îţi este dat să le gestionezi. Ai putea manifesta unele reacţii emoţionale, într-un mod exagerat şi greu de înţeles de ceilalţi.

Gemeni
În ceea ce te priveşte ai putea fi destul de încăpăţânat, ţii morţiş la ideile tale şi nu prea te abaţi de la principiile tale de viaţă sau încerci să le impui cu insistenţă celorlalţi. Nici şefii nu au o situaţie prea lejeră în raport cu tine, dar îţi recomand să fii cât mai prezent la reacţiile tale şi să îţi temperezi agresivitatea.

Rac
Tranzitele astrale de astăzi îţi accentuează latura autoritară, dorinţa de evoluţie şi recunoaştere a meritelor profesionale. Ai putea fi destul de pesimist sau nemulţumit de modul în care eşti perceput în societate, de poziţia profesională sau poate de direcţia în care se îndreaptă cariera ta.

Leu
Tu, astăzi ai putea arăta o mare atracţie pentru studiu, filosofie sau ştiinţele exacte. Ai tendinţa de a domina conversaţiile, de a sări de la un subiect la altul, aducând mereu noi subiecte în discuţie, ceea ce te-ar putea face greu de urmărit de ceilalţi.

Fecioară
În cazul tău, Luna fără direcţie se proiectează în zona banilor proveniţi din colaborări sau poate activă resursele financiare ale partenerului de viaţă. Dacă te simţi nedreptăţit de modul în care sunt împărţite beneficiile financiare în cadrul parteneriatelor tale, atunci astăzi ai putea pune degetul pe rană, revendicând în forţă ceea ce simţi că ţi se cuvine sau părăsind definitiv acea asociere.

Balanţă
Luna având un mers aparent în ”gol” în cursul acestei zile, nu sunt favorizate noile începuturi, fie că vorbim despre noi proiecte sau despre noi parteneriate, dar poate intensifica schimburile enegetice interpersonale, activând frustrări mai vechi legate de parteneriatele existente.

Scorpion
Tu resimţi lipsa de direcţie ori claritate a Lunii în zona muncii. Ai putea începe ziua de lucru dis-de-dimineaţă. Îţi recomand să te dedici activităţilor care implică mişcare fizică, poate munca de teren. Activităţile de rutină te plictisesc îngrozitor, iar datorită lipsei de răbdare ai putea scăpa din vedere aspecte semnificative.

Săgetător
Astăzi lansezi multe provocări persoanei iubite sau copiilor. Spiritul tău de competiţie este foarte viu, îţi place să ţi se cânte în strună, dar cauţi să fii tu fruntaşul. Te atrag activităţile creative care te solicită fizic şi ai putea demara o curăţenie de amploare la domiciliu sau poate chiar redecorarea spaţiului de locuit prin mutarea pieselor de mobilier.

Capricorn
Ziua de astăzi pare să aducă provocări în zona familiei. Spaţiul în care locuieşti ar putea părea neîncăpător astăzi fie datorită tensiunii din atmosferă, fie datorită nevoii tale de a te simţi liber. Ai putea avea senzaţia că apropiaţii, poate în special părinţii sau cei din casă, te sufocă şi nu ai prea multă răbdare în a le asculta sfaturile.

Vărsător
Astăzi îţi trec tot felul de gânduri prin minte şi ai putea avea tendinţa de a le exprima într-un mod direct şi relativ dur. Persoana iubită pare a fi nevoită să facă faţa provocărilor tale verbale. Ziua de azi nu este favorabilă achiziţiei de obiecte de lux, investiţiilor financiare riscante ori speculative.

Peşti
Sursele tale de câştig, provenite din munca proprie, par să traverseze un proces de reconfigurare, ca urmare a aderării tale la noi grupuri de interese, noi organizaţii sau atragerii de noi clienţi în portofoliu. Mai ai puţină răbdare până când vei culege efectiv roadele muncii tale, păstrează-ţi încrederea în propriile-ţi forţe, chiar dacă unele obligaţii familiale devin presante.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA