Continental
Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Astăzi, evită să te poticneşti în orele dimineţii de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindcă odată cu schimbarea de vibraţie a Lunii dar şi a planetei Marte, îţi vei recăpăta forţele şi încrederea de a încerca o nouă strategie privind viitorul.
Taur
Nu te lăsa afectat de lipsa de încredere a partenerului tău şi mergi cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidenţia prin ceva inedit. Versatilitatea mentală îţi este de ajutor atunci când ai de-a face cu sectorul bănesc însă un program bine stabilit este posibil să ţi se pară monoton.

Gemeni
Profită de abundenţa de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate şi îmbrătişează cu curaj tot ce e nou şi de la care ai ceva de învăţat. Ţine-ţi aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, alături de care poţi forma parteneriate avantajoase.

Rac
Începutul de zi îl poti resimţi printr-o anume rigiditate în relaţia cu cei apropiaţi, familie sau prieteni, dar provocarea principală a zilei vine din necesitatea de a-ţi pune gândurile şi sentimentele în ordine, retras din agitaţia cotidiană.

Leu
Astăzi este adusă în prim-plan importanţa comunicării în relaţiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual şi fără prejudecăţi.

Fecioară
Zona socio-profesională este astăzi puternic activată, având posibilitatea de a ieşi în evidenţă prin abilităţile tale de comunicare. Odată cu intrarea planetei Marte în sectorul muncii dar şi al sănătăţii.

Balanţa
Renunţă la tendinţele conservatoare care te pot încerca la începutul zilei şi bazează-te pe capacitatea ta de a învăţa din orice întâlnire care presupune un schimb de idei. Totuşi, tine cont de tendinţa de a privi în mod subiectiv lucrurile.

Scorpion
Astăzi eşti provocat să treci peste sentimentul de neîncredere şi peste o oarecare rigiditate afectivă, cu atât mai mult cu cât vei încerca să treci prin filtrul mintii stările tale emoţionale. Vei fi motivat să investeşti pe viitor mai multă energie pentru a fi alături de cei dragi.

Săgetător
Originalitatea în exprimare şi demersurile de natură intelectuală pot fi potenţate de sclipirile tale de intuiţie dar mai ales de abilitatile de comunicare şi de negociere. Totuşi, ai în vedere tendinţa de a fi subiectiv precum şi necesitatea de a păstra o constantă a acţiunilor tale.

Capricorn
Dacă la începutul zilei poţi simţi un blocaj în exprimarea afectivităţii şi încrederii în şansa ta, vei fi absorbit de programul de la locul de muncă şi de necesitatea de a schimba idei cu colegii tăi pentru a găsi modalităţi noi de a obţine pe viitor mai mulţi bani.

Vărsător
Marte, planeta acţiunii, intra de azi în propriul tău semn, ceea ce înseamnă energie din plin şi entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin acţiuni nonconformiste. Va trebui totuşi să nu acţionezi în mod haotic.

Peşti
Vei avea nevoie de o perioadă în care să-ţi ţii acţiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a te dedica unor demersuri cu caracter umanitar. Urmează-ţi cu încredere intuiţia şi visele însă delimiteză clar realul de imaginar.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia